Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Νέα Γενεά Νικομήδειας 0-4

14604836_1727636674225652_5173828658248599079_n

Την πέμπτη νίκη της στο πρωτάθλημα σημείωσε στο Μακροχώρι η Νέα Γενεά Νικομήδειας.

Η ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερες δυσκολίες κόντρα στην πολύ νεανική ομάδα της Ακαδημίας και με τέσσερα γκολ συνολικά, επικράτησε των γηπεδούχων.

Οι “κιτρινόμαυροι” διατήρησαν το -1 από τη δεύτερη θέση και βρίσκονται πάντα στη διεκδίκηση των δύο προνομιούχων εισιτηρίων, που είναι άλλωστε και ο πρωταρχικός στόχος. Στο ματς της Κυριακής, οι “κιτρινόμαυροι” δεν κατάφεραν να μετουσιώσουν σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στο πρώτο μέρος, με εξαίρεση το γκολ με το οποίο προηγήθηκαν στα μέσα του ημιχρόνου.

Σκόρερ του πρώτου τέρματος ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος δέχτηκε την παράλληλη σέντρα του Τσιφλίδη από αριστερά και με πλασέ νίκησε τον Μυλωνά για το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος και στο διάστημα από το 45′ έως το 60′, η Νέα Γενεά σημείωσε 3 τέρματα, μετατρέποντας το ματς σε τυπική διαδικασία. Αρχικά στο 48′ ο Τσιφίδης με ατομική προσπάθεια και πλασέ σημείωσε το 0-2, στο 53′ ο Δούκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Σιδηρόπουλος με κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 60′ ο Τσιφλίδης, μετά από πάσα του Συμεωνίδη.

Στο 69′ ο Κώστας Γιάκου είχε την καλύτερη στιγμή της Ακαδημίας στο ματς, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε ελάχιστα άουτ ενώ για τους φιλοξενούμενους αγωνίστηκε και δεύτερος τερματοφύλακας, καθώς πέρασε ως αλλαγή ο Γιώργος Μπουτογλίδης.

Συνθέσεις

Ακαδημία Μακροχωρίου : Μυλωνάς, Χαϊδάρογλου, Μικέλ, Ψάλτης, Λούγκα, Ξενιτίδης, Βλαχάβας (80′ Αραμπατζής), Χολέβας, Γιάκου Α. (65’Γιάκου Κ.), Καρασαλίδης, Σαρκατζής)

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Οβεζίκογλου (62′ Μπουτογλίδης Γ.), Συμενωίδης, Τσιάμπας Κ. (51′ Καραπουλιτίδης), Δεμηρχαν’ιδης, Δημοσθένους, Καϊογλίδης, Σιδηρόπουλος, Δούκας, Τσιφλίδης, Παπαδόπουλος, Καλτσάς (46′ Πασχαλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected