Κατηγορίες
Super League 1 - Γ Εθνική / Τοπικά

Κέρκυρα – Αστέρας Πετριτή 3-0

andreopoulosΦιλική νίκη, 3-0, μιας ομάδας της Κέρκυρας επί του Αστέρα Πετριτή, στον Πλάντραφο. Σκόραρε και ο Παμλίδης, “αποκάλυψη” Πάρη Τριβυζά για τους πρωταθλητές.

Όπως αναφέρει το corfusports.com, o Μιχάλης Γρηγορίου είχε την ευκαιρία στο σημερινό (Παρασκευή, 11/11) φιλικό με τον Αστέρα Πετριτή στις εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα, κυρίως για την ετοιμότητα παικτών με μικρότερη συμμετοχή.

Η Κέρκυρα επικράτησε με 3-0, έχοντας πρωταγωνιστή τον Κυριάκο Ανδρεόπουλο που σημείωσε δύο τέρματα και από την άλλη, του (επιστρέψαντος σε γνώριμα λημέρια) Γιάννη Χονδρογιάννη, με «αποκάλυψη» των τελευταίων ωρών τον νεαρό Πάρη Τριβυζά (ένθετη φωτό), να βγάζει θετικά στοιχεία, κυρίως στο β’ μισό, όταν μέτρησε δυο πολύ καλές στιγμές, με Γούναρη και Γεωργοπάλη (στη μία, πρόλαβε ο Αντιλέχου, στην άλλη «μίλησε» ο τερματοφύλακας). Συν ένα εν κινήσει πλασέ του Γούναρη στο δοκάρι, μετά από ωραία μπάλα του Καλούδη.

Βεβαίως, η Κέρκυρα διατήρησε το «πάνω χέρι» στη (σαφέστατα) μεγαλύτερη διάρκεια, έχοντας τις επιπλέον καλές στιγμές της και γι’ άλλα γκολ. Για την ιστορία, το σκορ άνοιξε ο Ανδρεόπουλος στο ημίωρο. Στο 36’ ο Παμλίδης έκανε το 2-0, για να διαμορφώσει το τελικό σκορ στην επανάληψη (63’) ξανά ο Ανδρεόπουλος.

Συνθέσεις

ΚΕΡΚΥΡΑ (Μ. Γρηγορίου): Αραμπατζής, Ανδρεόπουλος, Αντιλέχου, Ναζίμ, Τζανουλίνος, Ντουαλά, Παμλίδης, Γεωργακόπουλος, Γρομητσάρης, Χιτντζίδης, Αρναρέλλης. Έπαιξαν και οι: Τριαντάφυλλος, Τρεπεκλής, Γκερέκος.

ΑΣΤΕΡΑΣ (Γ. Χονδρογιάννης): Ριγανάς, Τζήλιος, Λέσσης, Πολύζος, Πάγκαλης, Γράντος, Γαστεράτος, Τόμπρος, Γούναρης, Μάμαλος, Ρούμπος. Έπαιξαν και οι: Αυλωνίτης, Νικομάνης, Καλούδης, Τσιάβος, Βλαχόπουλος, Γεωργοπάλης, Τριβυζάς, Κορμπάς, Φωτεινός.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected