Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Tο pregame του SportsUp για τη 10η αγωνιστική της Α1 Ερασιτεχνικής

pregame_lΑ11111111111111111111111111111

Με την αυριανή 10η αγωνιστική στην Α1 Ερασιτεχνική, ολοκληρώνεται το 1/3 του φετινού πρωταθλήματος, του πιο συναρπαστικού των τελευταίων ετών!

Για ακόμη μία αγωνιστική, το πρόγραμμα περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και προσελκύουν τους φιλάθλους, οι οποίοι φέτος δίνουν (κυριολεκτικά) βροντερό παρόν. Άλλωστε το θέαμα, σε συνδυασμό με το υψηλό ενδιαφέρον είναι ένα “κράμα” ιδανικό για τον φίλαθλο που μακάρι να παραμείνει αμείωτο μέχρι τέλους.

Τα βλέμματα στρέφονται αύριο σε Κοπανό και Επισκοπή, όπου χτυπά η…καρδιά της κορυφής της βαθμολογίας καθώς έρχονται αντιμέτωποι τέσσερις εκ των διεκδικητών της πρώτης θέσης. Μπορεί βέβαια ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” και ΓΑΣ Ροδοχωρίου να μην περιλαμβάνουν τη λέξη “τίτλος” στο λεξιλόγιο τους, αλλά (προς το παρόν) κανείς δεν μπορεί να τους θέσει εκτός της συγκεκριμένη διαδικασίας.

Σπουδαίες μάχες και στα χαμηλά στρώματα της βαθμολογίας και ειδικότερα τα παιχνίδια σε Βεργίνα και Άγιο Νικόλαο είναι κάτι παραπάνω από κομβικά για τους συμβεβλημένους σε αυτά.

Ας δούμε τα τελευταία νέα των ομάδων, 24 ώρες πριν τη σέντρα της 10ης αγωνιστικής, που θα παρακολουθήσετε και πάλι ΖΩΝΤΑΝΑ από το SportsUp.

Τo pregame είναι μία προσφορά :Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοπροστασία

Episkopi-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπής

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 13.46 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 4-2 | 2013/2014 (Α2), 1-1

Κεραυνός Επισκοπής

Προπονητής : –

Θέση στο πρωτάθλημα : 4η, 19 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τους “κοκκινόμαυρους”, πρώτο όμως φέτος χωρίς τον Βασίλη Αργυρίου ο οποίος στα μέσα της εβδομάδας παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία. Για τον αυριανό καθοριστικό αγώνα με αντίπαλο τον συντοπίτη ΓΑΣ, την προετοιμασία πραγματοποίησε ο Γόλης Ιωαννίδης, παλαιότερα προπονητής της ομάδας (2013/2014) αλλά και γνώστης προσώπων και πραγμάτων στον σύλλογο. Όπως και να χει όμως, οι παίκτες γνώριζαν εκ των προτέρων πως το ματς είναι κομβικό και θα δώσουν το 100% για να πετύχουν την 7η νίκη στο πρωτάθλημα.

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Προπονητής : Δημήτρης Χαλκιάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 5η, 18 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Νίκος Θεοδωρόπουλος (τραυματίας), Παναγιώτης Ντατσής, Νίκος Τσαγκεράς (αποκατάσταση), Θεοδοσιάδης (αμφίβολος λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι για τους “κιτρινομπλέ”, που είναι υποχρεωμένοι να αντεπεξέλθουν σε μια αναμέτρηση κόντρα σε ομάδα που έχει υψηλές βλέψεις στο πρωτάθλημα. Ο Δημήτρης Χαλκιάς, έχοντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα λόγω των τραυματισμών αλλά με εξαιρετική ψυχολογία, προετοίμασε την ομάδα με στόχο το θετικό αποτέλεσμα αλλά και μια μίνι ρεβάνς για το περσινό 4-2 στη πρεμιέρα της σεζόν 2015/2016

αε αλεξανδρειας-horz

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 6.13 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2014/2015 (Α2), 1-1

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Κυριάκος Καρασαββίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 2η, 21 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Γιάννης Νικολόπουλος, Τάσος Καρακούτσης (τραυματίες), Κώστας Έξαρχος (ανέτοιμος)

Σχόλιο : Μόνο νίκη για τους “πράσινους”, που “γκέλαραν” την προηγούμενη αγωνιστική και είναι εκ των πραγμάτων υποχρεωμένοι να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες. Παράλληλα, βασικό μέλημα στις δύο επόμενες “στροφές”, η ομάδα να μείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή, καθώς ακολουθεί το ρεπό της 12ης αγωνιστικής.

Δόξα Λιανοβεργίου

Προπονητής : Σάκης Παγγούρας

Θέση στο πρωτάθλημα : 9η, 9 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Η νίκη κόντρα στον ΜΑΣ Βεργίνας, έδωσε βαθμολογική ανάσα στην ομάδα του Σάκη Παγγούρα αλλά και την απαραίτητη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Το ματς στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, ακολουθεί ένα ακόμη δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι στο Ροδοχώρι, δύο αναμετρήσεις στις οποίες η Δόξα θα αγωνιστεί χωρίς άγχος και ότι θετικό προκύψει από αμφότερες, θα προσμετρήσει σημαντικά στη βαθμολογική συγκομιδή της ομάδας.

χαριεσσα-horz
Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Χαρίεσσας
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 41.23 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 0-3

ΑΕ Χαρίεσσας

Προπονητής : Χρήστος Μποζίνης

Θέση στο πρωτάθλημα : 10η, 8 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μουζάκι (αποθεραπεία), Τηλκερίδης (θλάση στον δικέφαλο), επιστρέφουν Σταμάτης, Καρυπίδης

Σχόλιο : Τρία ματς χωρίς νίκη για τους “κιτρινόμαυρους”, που υποχώρησαν στη βαθμολογία και χρειάζονται ένα…ηλεκτροσόκ για να επανέλθουν στο ίσιο δρόμο. Στα θετικά για τον Χρήστο Μποζίνη οι επιστροφές των Σταμάτη και Καρυπίδη, που θα δώσουν λύσεις σε άμυνα και επίθεση.

Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Προπονητής : Χρήστος Παναγιωτίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 8η, 9 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Μετά από 4 συνεχόμενες ήττες, οι “μπλαουγκράνα” είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν με κάθε τρόπο τη νίκη αλλά και γενικότερα τους βαθμούς. Δύσκολη ομολογουμένως η έξοδος για την ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη, στο 5ο παιχνίδι μακριά από τον Άραχο (μετρά μία νίκη και 3 ήττες) στο φετινό πρωτάθλημα.



ΜΑΣ Βεργίνα-horz
Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Βεργίνας
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 17.97 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : -

ΜΑΣ Βεργίνας

Προπονητής : Γιάννης Παυλίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 15η, 0 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Περιττό να αναφέρουμε πως αν ο ΜΑΣ θέλει να ελπίζει σε παραμονή, τα ματς όπως το αυριανό θα πρέπει να τα κερδίζει… Για το λόγο αυτό και με το θετικό στοιχείο της επιστροφής όλων των παικτών που έλειψαν το τελευταίο διάστημα, προπονητής και παίκτες θα τα δώσουν όλα ώστε να έρθει το πολυπόθητο (πρώτο φετινό) τρίποντο.

Μακροχώρι

Προπονητής : Γιώργος Απόσογλου

Θέση στο πρωτάθλημα : 13η, 4 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Μπρανιώτης, Ασλανίδης (τραυματίες), Μούτσα, Πέγιος (τιμωρημένοι)

Σχόλιο : Με σημαντικές “πληγές” μεταβαίνει στη Βεργίνα το Μακροχώρι, καθώς οι τέσσερις απόντες θεωρούνται από τις σημαντικές αγωνιστικές λύσεις για τον Γιώργο Απόσογλου. Ωστόσο, όσοι αγωνιστούν θα κάνουν ότι είναι δυνατόν να έρθει η νίκη, που θα δώσει βαθιά βαθμολογική ανάσα στους “ασπρόμαυρους”

ΣΗΜΑ ΓΑΣ-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 51.86 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 3-0

ΓΑΣ Κοπανού 10Starbet

Προπονητής : Νίκος Αντωνάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 1η, 22 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Κοσμάς Κοσμίδης (τραυματίας), Μάκης Σπανός, Μάκης Μισαηλίδης (αμφίβολοι λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Μία ακόμη μεγάλη πρόκληση για τον εντυπωσιακό ΓΑΣ, που φιγουράρει μόνος πρώτος (έχοντας μάλιστα εκτίσει το ρεπό του) μετά από 9 αγωνιστικές. Η προετοιμασία της ομάδας δεν είχε μεγάλες διαφορές σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, με εξαίρεση τους Σπανό και Μισαηλίδη που ακολούθησαν ειδική αγωγή ώστε να εξανλτήσουν κάθε πιθανότητα να αγωνιστούν. Παράλληλα, αναμένεται για μια ακόμη φορά κοσμοσυρροή, με τον κόσμο να παρουσιάζεται “διψασμένος” μετά τα φετινά…κατορθώματα της ομάδας του Νίκου Αντωνά.

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Γιώργος Ντάμτσιος

Θέση στο πρωτάθλημα : 3η, 21 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Δήμος Συμπεθέρης, Σάββας Αθανασιάδης (τραυματίες)

Σχόλιο : Με την ψυχολογία στα ύψη αλλά και με πίστη στο “διπλό”, θα μεταβούν οι “πράσινοι” στον Κοπανό, με στόχο αφενός να…γκρεμίσουν τους “κιτρινόμαυρους” από την κορυφή και αφετέρου να περάσουν από μια έδρα που δύσκολα θα πάρουν βαθμό ή βαθμούς οι υπόλοιποι διεκδικητές του τίτλου. Οι τέσσερις νίκες σε ισάριθμα ματς εκτός έδρας είναι ο “οδηγός” της ομάδας του Γιώργου Ντάμτσιου, που θα έχει μαζί της και τους πιστούς της φίλους, που ακολουθούν τον Μέγα στα εκτός έδρας παιχνίδια.

apollon new-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 26.76 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : 2013/2014, 0-7 | 2012/2013, 0-4

Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Προπονητής : Μπάμπης Σπυριδωνίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 11η, 7 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καριπίδης (τραυματίας), Σότι (αμφίβολος λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Δύσκολη η αποστολή του Απόλλων κόντρα στον κυπελλούχο ΠΑΟΚ, αλλά μόνο η νίκη είναι στο μυαλό των “πρασίνων”, ένα τρίποντο που θα δώσει εκ των πραγμάτων μεγάλη αυτοπεποίθηση ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Αρνητική η παράδοση κόντρα στον “δικέφαλο”, ωστόσο άπαντες στο στρατόπεδο του Απόλλων θα παλέψουν για την 3η φετινή νίκη.

13866611_711066849033090_147466251_n

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Λευτέρης Κελεσίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 6η, 16 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Η τρίτη αλλαγή φέτος στην τεχνική ηγεσία προκαλεί ερωτηματικό για το πως θα αντιδράσουν οι παίκτες του “δικεφάλου”. Νέος προπονητής της ομάδας ο περσινός “αρχιτέκτονας” της κατάκτησης του Κυπέλλου, Λευτέρης Κελεσίδης, ένα έμπειρος τεχνικός που γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στον σύλλογο.

Ολυμπιακός Νάουσας-horz
Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου
Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 11.05 χλμ
Πρόσφατη προϊστορία : -

Ολυμπιακός Νάουσας

Προπονητής : Γιώργος Δασκαλάκης

Θέση στο πρωτάθλημα : 14η, 4 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Παρμενίων Μήτσικας (τιμωρημένος)

Σχόλιο : Επιστρέφουν στη δράση οι “ερυθρόλευκοι” μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής, έχοντας μπροστά τους ένα ματς – πρόκληση όσον αφορά τη μάχη της παραμονής. Κόντρα σε έναν αντίπαλο που έχει τους ίδιους στόχους, η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη καλείται (για ολόκληρο το 90λεπτο) να επαναλάβει την εμφάνιση του πρώτου μέρους κόντρα στο Μακροχώρι.

Αχιλλέας Νάουσας

Προπονητής : Παναγιώτης Καραμεταξάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 12η, 5 βαθμός

Γνωστές απουσίες : Σακελλάρης (τραυματίας), Βακαλίδης (στρατευμένος), Μπαξεβάνος (σπουδές)

Σχόλιο : Χαμηλές “πτήσεις” φέτος για τον Αχιλλέα και το αυριανό παινχίδι είναι ένα από αυτά που θα πρέπει να κερδίσει, αν θέλει να αρχίσει να “χτίζει” διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Παναγιώτης Καραμεταξάς επικεντρώθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας στον ψυχολογικό τομέα και στην ανύψωση του ηθικού, ώστε οι παίκτες του να είναι απόλυτα έτοιμοι για τον αυριανό αγώνα στον γειτονικό Άγιο Νικόλαο.

mpala7111
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής (15.00) :

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 

ΑΕ Αλεξάνδρειας – Δόξα Λιανοβεργίου

ΑΕ Χαρίεσσας  – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

ΜΑΣ Βεργίνας – Μακροχώρι

ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet» – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Ολυμπιακός Νάουσας – Αχιλλέας Νάουσας 

Ρεπό : Ατρόμητος Διαβατού

δείτε τη συνολική στατιστική εικόνα της Α1 ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected