Κατηγορίες
Εθνικές Ομάδες

“Περίπατος” για την Εθνική και πρόκριση! (vid)

Χωρίς τίτλοΣτην επόμενη φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2017 προκρίθηκε η Εθνική Νέων, καθώς στον δεύτερο της αγώνα για τον 6ο προκριματικό όμιλο επικράτησε του Λουξεμβούργου με το ευρύ 5-0.

Όπως αναφέρει το football-academies.gr, πρωταγωνιστής του πρώτου ημιχρόνου ήταν ο Λημνιός, καθώς άνοιξε το σκορ μόλις στο 2ο λεπτό τη αναμέτρησης, στο 15΄ με δική του ασίστ ο Μίγγος σημείωσε το 2-0 και στο 21′ ο Λημνιός ήταν αυτός που τριπλασίασε τα τέρματα για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα.

Στο δεύτερο μισό της αναμέτρησης και ενώ οι ρυθμοί έμοιαζαν να πέφτουν, ο Παυλίδης διεύρυνε το σκορ για την Ελλάδα με δύο γκολ στο 66′ και στο 73′.

Ο διαιτητής της αναμέτρησης Ιβάιλο Στογιάνοβ από τη Βουλγαρία παρατήρησε με κίτρινη κάρτα τους Ντα Κόστα, Μπράντεμπουργκερ, Σμιτ, Μιλόγεβιτς και Ρέτσο, ενώ στο 89΄ απέβαλε τον Ντούμπλιν με απευθείας κόκκινη.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Αγγλία την Τρίτη 15 Νοεμβρίου και ώρα 19:00.

ΕΛΛΑΔΑ: Σιαμπάνης (46΄ Καπετάνος), Κατράνης, Ρέτσος, Λάμπρου, Λημνιός, Μίγγος, Σταθόπουλος (34΄ Μιλόγεβιτς), Παυλίδης, Βρουσάι (72΄ Οικονομίδης), Νικολάου, Πανάγου.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζιάνγκ, Μπράντεμπουργκερ, Χέινζ, Σίμον, Κάρλσον, Ντούμπλιν, Σμιτ, Οστρόβσκι (74΄ Ντουριάτι), Κλάιν (57΄ Μπους), Τινέλι (64΄ Μπέλιτς), Ντα Κόστα.

Δείτε το βίντεο του αγώνα κάνοντας κλικ ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected