Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας : “Ζητάμε συγνώμη από τους φιλάθλους στον Άγιο Νικόλαο”

Αχιλλέας-Νάουσας-Έμβλημα11

Με απολογιτικό ύφος και με διάθεση να ρίξει τους τόνους, ο Αχιλλέας Νάουσας εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ζητά συγνώμη από όλους όσους παραυρέθηκαν στο χθεσινό παιχνίδι του Δημοτικού Γηπέδου Αγίου Νικολάου.

Αναλυτικά :

“Θεωρούμε υποχρέωση να ζητήσουμε και εμείς με την σειρά μας μία μεγάλη συγνώμη από τον φίλαθλο κόσμο που παρευρέθηκε στο γήπεδο του Αγ. Νικολάου για την ανάρμοστη συμπεριφορά φιλάθλου μας ο οποίος εκνευρισμένος δικαίως η αδίκως από τις αποφάσεις του επόπτη καταφέρθηκε εναντίον των φιλάθλων προκαλώντας γενική σύρραξη.

Βεβαίως και καταδικάζουμε την ενέργεια αυτή του φιλάθλου μας και ευελπιστούμε και το ευχόμαστε ότι τέτοια φαινόμενα θα εξαλείψουν από τα γήπεδα το συντομότερο δυνατόν. Δεν μπορούμε όμως να αφήσουμε ασχολίαστη την άποψη του/ της αρθρογράφου στο blog του Ολυμπιακού Νάουσας ότι δεν μπορεί ο φίλαθλος αυτός να ενεργεί κατά τέτοιο τρόπο λες και η ομάδα είναι ιδιοκτησίας του.

Πιθανώς ξεχνούν ή σκοπίμως το παραβλέπουν το ότι ο συγκεκριμένος φίλαθλος ήταν, είναι και θα το θέλαμε πολύ να συνεχίσει να είναι η ψυχή της ομάδος, προσέφερε πάρα πολλά από διάφορα πόστα και ουδέποτε είπε ή έδειξε με οποιονδήποτε τρόπο ότι η ομάδα είναι ιδιοκτησίας του, όχι μόνο αυτός αλλά ούτε και κανείς άλλος μας εν αντιθέσει με κάποιους άλλους που πραγματικά όχι μόνο θεωρούν πως είναι ιδιοκτησία η ομάδα τους αλλά το διατυμπανίζουν κιόλας.”

Το ΔΣ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected