Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕ Χαρίεσσας – Ποντιακή Νεολαία Αράχου 2-1

20161112_145950_resized

Νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές για την ΑΕ Χαρίεσσας, που φέρνει την “κιτρινόμαυρη” ομάδα στην 8η θέση της βαθμολογίας με 11 βαθμούς,

Το συγκρότημα του Χρήστου Μποζίνη εμφάνισε το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο και χάρη στο τέρμα του Σταμάτη στο 57′ πήρε τη νίκη κόντρα στην παραπαίουσα Ποντιακή Νεολαία Αράχου.

Από την άλλη πλευρά, οι “μπλαουγκράνα” ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, όταν και θα μπορούσαν να προηγηθούν στο σκορ, όμως το εμφανές πρόβλημα στο γκολ αλλά και η ατυχία, ήταν οι ανασταλτικοί παράγοντες για θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι.

Πριν την έναρξη του αγώνα, οι ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων ανάρττησαν πανό στο κέντρο του γηπέδου με το μήνυμα “Χάρισε Ζωή”, κεντρικό σύνθημα του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών της Χαρίεσσας.

Στο πρώτο μέρος, οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή και έδειχναν να πατούν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο. Οι “κιτρινόμαυροι” έμοιαζαν…υπνωτισμένοι στα πρώτα 20 λεπτά και σαφώς 20161112_150047_resizedεκτός κλίματος και μάλιστα θα μπορούσαν να μείνουν πίσω στο σκορ αν ο Φεζουλάς ήταν εύστοχος από κοντά στο 8ο λεπτό, στο σουτ που επιχείρησε και απέκρουσε ο Ηλιάδης.

Στο 18′ η βολίδα του Αργυρόπουλου πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 23′ ήταν η σειρά του Τουμαρά από την ΑΕΧ, το φάουλ του οποίου πέρασε σύρριζα από το κάθετο δοκάρι του Γιαβάση.

Από το 35′ και μετά, οι γηπεδούχοι άρχισαν σταδιακά να ισορροπούν και στο 41′ ο Γραμματικός βρέθηκε σε καλή θέση αλλά το σουτ που επιχείρησε, απέκρουσε σωτήρια ο Γιαβάσης.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με γκολ από τα… αποδυτήρια και συγκεκριμένα στο 30ο δευτερόλεπτο! Μετά από σύγχυση στην άμυνα των φιλοξενούμενων, ο Γραμματικός με παλικαρίσιο τρόπο και διαδοχικές προσπάθειες, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, τέρμα με το οποίο άνοιξε το σκορ στο παιχίδι.

Το ματς απέκτησε μια τελείως διαφορετική μορφή στη συνέχεια και οι Πόντιοι απάντησαν δέκα λεπτά αργότερα, μετά από ωραίο συνδυασμό και τελείωμα του νεοαποκτηθέντα (πρώην παίκτη της ΑΕ Χαρίεσσας) Χρήστου Φεζουλά.

Οι πανηγυρισμοί όμως των “μπλαουγκράνα” κράτησαν μόλις ένα λεπτό, καθώς στην αμέσως επόμενη φάση, ο Τουμαράς έκανε τη σέντρα από πλάγια θέση και ο Σταμάτης με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Γιαβάση και τον ίδιο στις αγκαλιές των συμπαικτών του.

20161112_165141_resizedΑκολούθησε ένα πολύ δραματικό μισάωρο, με τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο στον αντίπαλο ενώ ο Χρήστος Μποζίνης “γέμισε” περισσότερο τα μετόπισθεν, παιρνώντας στον αγώνα και τον Κρουσταλλά.

Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν κυρίως με γεμίσματα στην αντίπαλη περιοχή αλλά και κάποια μακρινά σουτ των Αργυρόπουλου και Καϊρακλίδη, ωστόσο το γκολ που επιδίωκαν, δεν ήρθε.

Οι “κιτρινόμαυροι” ήταν επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και με την είσοδο του Καρυπίδη απείλησαν σε δύο τουλάχιστον περιπτώσεις, χωρίς όμως τα κατάλληλα τελειώματα.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, η πρώτη συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα Αντώνη Καρυπίδη από πλευράς ΑΕΧ αλλά και το ότι οι φιλοξενούμενοι δεν πραγματοποίησαν καμία αλλαγή στο 90λεπτο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Μοσχόπουλο

Συνθέσεις

ΑΕ Χαρίεσσας : Ηλιάδης, Κοτσογιαννίδης, Σταμάτης, Ιωαννίδης Ζ., Ιωαννίδης Θ., Λύτης, Φωτιάδης (54′ Κρουσταλλάς), Τουμαράς, Παμπουχίδης (87′ Χρυσαφίδης), Στογιάννης (71′ Καρυπίδης), Γραμματικός

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Φεζουλάς, Αργυρόπουλος, Αραμπατζής, Τόζογλου Π., Τόζογλου Χ., Μπεκτάς, Καϊρακλίδης, Μπόσκος, Καραπίττας, Μπεκιαρίδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected