Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

ΑΕΠ Βέροιας – ΑΟ Μαρίνας 3-1

alexandriamou_ae_28.090004

Σπουδαία νίκη για την ΑΕΠ Βέροιας, που συνδυάστηκε με πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον πρωτοπόρο ΑΟ Μαρίνας.

Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου υποχρέωσε τον ΑΟΜ στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα ενώ τα τρία γκολ που σημείωσαν οι “κιτρινομπλέ” είναι περισσότερα απ όσα δέχτηκαν οι “οράνιε” στις πρώτες 8 αγωνιστικές!

Το γρήγορο γκολ του Κιατικίδη (14′) άλλαξε νωρίς τις ισορροπίες στο ματς, γέρνοντας την πλάστιγγα στους γηπεδούχους. Οι πρωτοπόροι, που δεν συνήθισαν να κυνηγούν το σκορ στα μέχρι τώρα παιχνίδια τους, υποχρεώθηκαν από την αρχή να αναπροσαρμόσουν τα πλάνα τους και να αναζητήσουν το γκολ της ισοφάρισης.

Η κατακόρυφη άνοδος της απόδοσης του ΑΟΜ επέφερε και το γκολ της ισοφάρισης και συγκεκριμένα με τον Γεωργίου στο 36′, ο οποίος σημείωσε το τρίτο του τέρμα στο φετινό πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο μέρος, ο Στέφανος Γαϊτάνος άλλαξε τους Μπούγκαρσιτς και Καραγιάννη με τους Καφετζή και Πουλιόπουλο, δύο αλλαγές που αποδείχτηκαν καίριες, καθώς έδωσαν επιθετική πνοή στους γηπεδούχους. Στο 55′ οι “κιτρινομπλέ” έφτασαν σε δεύτερο τέρμα και πάλι με τον Κιατικίδη, ο οποίος ήταν το πρόσωπο – κλειδί του σημερινού αγώνα.

Η ΑΕΠ σημείωσε και τρίτο γκολ στο 78′ με σκόρερ τον Καλλίνη, το οποίο “σφράγισε” και τη σημερινή πολύ σημαντική νίκη για τους Πόντιους.

Στο 88′ ο ΑΟΜ έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Γκότση με απευθείας κόκκινη κάρτα για επικίνδυνο παίξιμο.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Παπαδάκη και Βαλκάνο.

Συνθέσεις

ΑΕΠ Βέροιας : Ιωαννίδης, Τζόνι, Κιατικίδης, Παναγιωτίδης, Κωστογλίδης, Σακελλαρίου, Ευθυμιάδης, Καλλίνης (85′ Φιλιππίδης), Καρολίδης, Μπούγκαρτσιτς (46′ Καφετζής), Καραγιάννης (46′ Πουλιόπουλος

ΑΟ Μαρίνας : Θεοδοσιάδης, Μπόφτσης Μ., Αδαμίδης, Σαρμπίνος, Πουτακίδης (56′ Τοπασίδης), Γκότσης, Σταμάτης, Τεζεψίδης (68′ Καραγκούνης), Κερσενίδης, Κυριακίδης (46′ Μπόφτσης Β.), Γεωργίου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected