Κατηγορίες
Super League 1

ΑΕΚ – Ατρόμητος 0-1

CxojWWeWgAAFGxwΗ ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 1-0 από τον Ατρόμητο σε φιλική αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, με γκολ που προήλθε από νέο λάθος του Γιάννη Ανέστη, λίγες μέρες μετά τη γκάφα του που σημάδεψε το παιχνίδι πρωταθλήματος των δύο ομάδων.

Τον ίδιο… πρωταγωνιστή με αυτόν του πρόσφατου αγώνα πρωταθλήματος είχε το φιλικό της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο, στο ΟΑΚΑ. Τα…φώτα έπεσαν για ακόμη μια φορά στον Γιάννη Ανέστη, ο οποίος είχε κάνει τραγικό λάθος προ ημερών, επιτρέποντας στην ομάδα του Περιστερίου να ισοφαρίσει σε 2-2.

Αυτή τη φορά, ο τερματοφύλακας της Ένωσης… έδωσε στον Ατρόμητο ένα γρήγορο γκολ, που ήταν αρκετό για να του χαρίσει τη νίκη με 1-0, καθώς δεν άλλαξε τίποτα μέχρι το τέλος. Οι Κιτρινόμαυροι δεν πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση, ούτε στο διάστημα που αγωνίστηκαν οι βασικοί, ούτε σε αυτό στο οποίο ο Ζοσέ Μοράις έδωσε ευκαιρίες σε παίκτες.

Στο πρώτο μέρος η ΑΕΚ είχε την κατοχή και την πρωτοβουλία των κινήσεων, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την αντίπαλη άμυνα, ενώ στο δεύτερο, με τις… ρεζέρβες, το παιχνίδι άνοιξε αρκετά και ο Ατρόμητος έφτασε πιο κοντά σε δεύτερο γκολ, απ’ ότι η Ένωση στην ισοφάριση.

περισσότερα για το παιχνίδι ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΑΕΚ (Μοράις): Ανέστης, Γκάλο, Λαμπρόπουλος, Κολοβέτσιος, Ντίντακ, Σιμόες, Γιόχανσον, Μάνταλος, Πατίτο, Αραβίδης, Αλμέιδα. Στο β’ μέρος ξεκίνησαν οι Μπάρκας, Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Λαμπρόπουλος, Ντίας (84′ Γούσης), Μανωλάς, Γαλανόπουλος, Τσέλιος, Πλατέλλας, Ζόριτς, Πέκχαρτ.

Ατρόμητος (Κορακάκης): Ν. Παπαδόπουλος, Κοντοές, Μπιτόλο, Μπαγκά, Μπρίτο, Ούμπιντες, Λε Ταλέκ, Τόνσο, Κιβρακίδης, Βασιλείου, Λαζαρίδης. Στο β’ μέρος ξεκίνησαν οι Θεοδωράκης, Φυτανίδης. Ζησόπουλος, Κειτά, Μπαστακός, Λημνιός (72′ Τσατσόπουλος), Γκουγκούδης, Γροντής, Στόιτσεφ, Νάτσος.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected