Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Καμπανιακός – Νέστος Χρυσούπολης 1-0 (vid)

Καμπανιακός-Νέστος Χρυσούπολης 1-0 (vid)Ένας εξαιρετικός Καμπανιακός επικράτησε του Νέστου Χρυσούπολης με 1-0!

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού σε όλη την διάρκεια του αγώνα, δημιούργησαν πάρα πολλές ευκαιρίες για να φτάσουν σε μεγαλύτερο σκορ αλλά στην τελική προσπάθεια πολλές φορές παίζει ρόλο και ο παράγοντας τύχη που ο Καμπανιακός σήμερα δεν είχε.

Οι παίκτες του Γιάννη Κερλίδη έκαναν πολλά χιλιόμετρα στον αγωνιστικό χώρο, κάλυψαν χώρους και δεν άφησαν τους φιλοξενούμενους να κάνουν το παιχνίδι τους.

Το φιλμ από το proininews.gr

Η ομάδα του Δημήτρη Μαγκαφίνη απείλησε πρώτη με τον Παναγιωτόπουλο στο 17`, ενώ ο Υψηλός με ωραίο ανάποδο ψαλίδι έγραψε το 1-0 στο 24`. Στο 30` ο Αποστολίδης με κοντινή κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι και χάθηκε μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για το 1-1.

Στο 45` σε τετ α τετ, ο Μιχαλάκης δε μπόρεσε να νικήσει το Φώτη Κηπουρό.  Πριν στο 40` χαμένη ευκαιρία με τον Κουντουρά για τους γηπεδούχους. Στο 66` με κεφαλιά ο Υψηλός σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Αποβλήθηκαν στο 92` λόγω σύρραξης ο Κασαπίδης και ο Μαρκάκης. Στο 85` από τον πάγκο του Νέστου, με 2η κίτρινη (κόκκινη) ο Ντερτιλής

Συνθέσεις

Καμπανιακός: Κηπουρός, Παπάζης (88΄ Αριζάνης), Αλμπάνης, Σαραγιώτης, Ραγκαβίνας, Χατζόπουλος, Μπάλιος , Υψηλός (91΄ Κασαπίδης), Κουντουράς, Στεφανίδης, Ασλαμπάλογλου (75΄ Λεφίδης)

Νέστος Χρυσούπολης: Σουμουλίδης, Καζαντζίδης (75΄ Βακιρτζής), Μπουλγκουράς (67΄ Φαμπιόλ), Παυλακάκης, Κωνσταντινίδης, Ντερτιλής (46΄ Μαρκάκης), Μιχαλάκης, Μαζιώτης, Παναγιωτόπουλος, Αποστολίδης, Λάσπατζης.

δείτε βίντεο στο kampaniasports.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected