Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πύδνα Κίτρους – Εθνικός Φιλιππιάδας 0-0

DSC07768Προσπάθησε για τη νίκη η Πύδνα στο Κίτρος απέναντι στον Εθνικό Φιλιππιάδας αλλά τελικά δεν κατάφερε να σκοράρει και έμεινε στο 0-0 και τον βαθμό της ισοπαλίας.

Όπως αναφέρει το pieriasport, η ομάδα της Πιερίας ήταν καλύτερη, δημιούργησε και έχασε πολλές ευκαιρίες κάνοντας για μια ακόμη φορά εμφανές το πρόβλημα της δυστοκίας που αντιμετωπίζει αφού δέχεται μεν δύσκολα γκολ, αλλά και δύσκολα σκοράρει.

Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας κλειστά και χωρίς να απειλήσουν τους γηπεδούχους, κατάφεραν να πάρουν έναν πολύτιμο για τη συνέχεια εκτός έδρας βαθμό.

Στο 9΄ η Πύδνα είχε την πρώτη της καλή ευκαιρία με την κεφαλιά του Στεφανίδη να περνάει άουτ και στο 42΄η ομάδα του Κίτρους ζήτησε πέναλτι σε σπρώξιμο του Στεφανίδη μέσα στην περιοχή του Μπαντή με τον διαιτητή όμως να δείχνει συνέχεια στο παιχνίδι.

Ο Μπαλής θα μπορούσε να βρει δίχτυα στο 79΄αλλά το σουτ από καλό σημείο που επιχείρησε, βρήκε στα σώματα των παικτών του Εθνικού και απομακρύνθηκε.

Η πολύ μεγάλη ευκαιρία για την Πύδνα χάθηκε στο 90΄ όταν από σέντρα του Κατσιαμήτα ο Μακράκης βρέθηκε μόνος απέναντι στον αντίπαλο τερματοφύλακα και σούταρε ψηλά άουτ.

Συνθέσεις

Πύδνα Κίτρους (Χατζάρας): Παπατολίκας, Γούτσιος(78′ Τσατσαρής), Καραγκούνης, Κωτσιόπουλος, Στούμπος, Δήμας, Μενεγκούσο, Μπαλής, Στεφανίδης(60′ Κατσιαμήτας), Ιορδανίδης(75′ Κυππαρίσης Ν.), Μακράκης

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιάννου): Μπαντής, Ντανάι, Λούγκος(70′ Μπότσαρης), Δημουλάς, Βραχνός, Τσουλιάης, Μανιώτης, Άτσκα, Κουμπής, Μπαλογιάννης(88′ Παπακίτσιος), Καραχαλίδης(57′ Μιχάλης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected