Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΕ Κηφισιάς – Εθνικός 0-0

????????????????????????????????????

Στη λευκή ισοπαλία έμειναν ΑΕ Κηφισιάς και Εθνικός σε ματς της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε πολλές σημαντικές στιγμές, με τις ομάδες να είναι φανερά επηρεασμένες από τη διακοπή του πρωταθλήματος και δύσκολα έβρισκαν ρυθμό. Η ομάδα της Κηφισιάς είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στον αγωνιστικό χώρο χωρίς να απειλείται από τον αντίπαλο αλλά και χωρίς να δημιουργεί τελικές προσπάθειες. Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε προς το τέλος του ημιχρόνου με τον Μουσταφίδη να πιάνει ωραίο σουτ από δεξιά και τον αντίπαλο γκολκίπερ να διώχνει ενστικτωδώς σε κόρνερ.

Με την έναρξη της επανάληψης η Κηφισιά ανέλαβε ξανά ρόλο πρωταγωνιστή και δημιούργησε καταστάσεις στην εστία του Εθνικού με αποκορύφωμα το δοκάρι του Μουσταφίδη. Όσο περνούσε η ώρα η πίεση των γηπεδούχων αυξανόταν, χάνοντας μοναδική ευκαιρία με την κεφαλιά του Φαρινόλα που δεν κατάφερε να βρει στόχο. Ο ίδιος παίκτης απείλησε ξανά και προσπάθησε με σκάψιμό έξω από την περιοχή να κρεμάσει τον γκολκίπερ με τον τελευταίο να του αρνείται ένα πολύ όμορφο τέρμα.

Συνθέσεις

ΚΗΦΙΣΙΑ (Μάρκος Μαυροάτης): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Έσλερ, Καρακώστας, Μουσταφίδης, Τεγούσης, Σάμιος, Παναγιωτόπουλος (78′ Ρέντζης), Παληαρούτας, Χαϊκάλης (70′ Κυριαζής), Φαρινόλα (85′ Καρβουνίδης)

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ (Θύμιος Γεωργούλης): Βουτσινάς, Στασινός, Γερόλυμος, Πεχλιβανίδης, Μπένα, Μαρτίνος, Λεωνιδόπουλος, Κατίδης, Σουλελές (68′ Χατζησάββας), Μάναλης (94′ Μαρούδας), Παυλάκης (88′ Βλάχος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected