
Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να απέσπασαν ένα βαθμό στην Άρτα στο παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης (1-1), ωστόσο, ο Διαγόρας μετά τη νίκη που σημείωσε στο ντέρμπι της Πιερίας με τον Πιερικό (4-1), είναι αυτός που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.
Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17′ με γκολ του Λώττα, ισοφάρισε στο 38′ με σουτ του Φλίγκου, με τον επιθετικό των «ερυθρολεύκων» να είναι ο μοιραίος παίκτης του Ολυμπιακού στο β’ μέρος, καθώς έχασε πέναλτι στο 54′ και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70′.
το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr
Συνθέσεις
Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Μποτωνάκης, Βελέτης, Σκοπελίτης (66′ Γούλας), Κόλινς, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Λώττας (83′ Λώττας), Οντβόνγκ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Στουρνάρας (31′ Ντα Κόστα), Ιωαννίδης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Κολημήτρας, Οικονόμου, Δωματάς (91′ Γκίτζιας), Σταύρου, Ευθυμιάδης (75′ Αναστασίου), Φλίγκος
περισσότερες φωτογραφίες στο epithesi.gr






