Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνικής (2ος όμιλος) ΑΕ Καραϊσκάκης – Ολυμπιακός Βόλου 1-1 (photos)

ol-vol-22-a_mediumΜετά από εννέα αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός Βόλου δεν βρίσκεται στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 2ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να απέσπασαν ένα βαθμό στην Άρτα στο παιχνίδι με την Α.Ε. Καραϊσκάκης (1-1), ωστόσο, ο Διαγόρας μετά τη νίκη που σημείωσε στο ντέρμπι της Πιερίας με τον Πιερικό (4-1), είναι αυτός που απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής.

Ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 17′ με γκολ του Λώττα, ισοφάρισε στο 38′ με σουτ του Φλίγκου, με τον επιθετικό των «ερυθρολεύκων» να είναι ο μοιραίος παίκτης του Ολυμπιακού στο β’ μέρος, καθώς έχασε πέναλτι στο 54′ και αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 70′.

το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Α.Ε. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ: Ανδρούτσος, Παπανίκου, Μποτωνάκης, Βελέτης, Σκοπελίτης (66′ Γούλας), Κόλινς, Χαρτσιάς, Ντατίδης, Γυφτοκώστας, Λώττας (83′ Λώττας), Οντβόνγκ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Κατσούλης, Στουρνάρας (31′ Ντα Κόστα), Ιωαννίδης, Τέλλος, Κωστόπουλος, Κολημήτρας, Οικονόμου, Δωματάς (91′ Γκίτζιας), Σταύρου, Ευθυμιάδης (75′ Αναστασίου), Φλίγκος

περισσότερες φωτογραφίες στο epithesi.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected