Football League

Αγροτικός Αστέρας – Τρίκαλα 5-3

Χωρίς τίτλοΣυναρπαστικό ματς έγινε το Σάββατο (26/11) το απόγευμα στον Εύοσμο και ένα από τα πιο παραγωγικά στη Football League.

Ο Αγροτικός Αστέρας, άλλωστε, έχει την καλύτερη επίθεση, ενώ η φιλοξενούμενη Καλλιθέα είναι πλέον γνωστή για τον τρόπο παιχνιδιού της. Τα πολλά γκολ ήταν λίγο πολύ αναμενόμενα, όμως όχι και το 5-3, με τους «σταχυοφόρους» να ανατρέπουν τη σε βάρος τους κατάσταση με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Θανάση Δεινόπαπα που σημείωσε τρία τέρματα!

Όπως αναφέρει το FL News, οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 16′ με τον Πάτα, αλλά οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα με τον Δεινόπαπα στο 20′. Ο Φιλίπε στο 56′ και ο Δεινόπαπας στο 59′ έδωσαν σαφές προβάδισμα στον Αγροτικό Αστέρα (3-1), αλλά ο Μουκτάρης στο 79′ με κεφαλιά μείωσε εκ νέου. Από εκείνο το σημείο και μετά, όμως η Καλλιθέα δεν έδειξε την απαιτούμενη προσοχή στα μετόπισθεν και δέχτηκε δύο ακόμα τέρματα. Στο 82′ ο Δεινόπαπας έκανε το 4-2 και ο Τάι στο 84′ με ανάποδο ψαλίδι το 5-2.

Η απάντηση της Καλλιθέας ήρθε στην εκπνοή με τον Έρικ Γουόρντεν, ο οποίος διαμόρφωσε το 5-3 στο 5ο λεπτό των καθυστερήσεων. Έτσι, ο Αγροτικός Αστέρας παραμένει στο ρετιρέ μαζί με τον Απόλλωνα Σμύρνης, αλλά και με την καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Νίκος Νεντίδης): Γιακουμής, Αργυρίου, Βαφέας, Ουνγιαλίδης, Κουκόλης, Τεγούσης, Χατζής, Τάι (82′ Τριανταφυλλάκος), Φιλίπε (86′ Γκέσιος), Δεινόπαπας (86′ Πάλλας), Πάτο.

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Τάκης Γκώνιας): Ντούνης, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Μουκτάρης, Πάτας, Γκίνη, Μπέλης, Μάκο (89′ Τοπάλι), Ηλιάδης (70′ Γουόρντεν), Τσίπρας, Σταματάκος (89′ Σμυρλής).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected