Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Αχιλλέας Νεοκαισάρειας – Πύδνα Κίτρους 0-3

Χωρίς τίτλοΗ Πύδνα Κίτρους ήταν η νικήτρια στο πιερικό ντέρμπι της 70ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, καθώς επικράτησε με 3-0 του Αχιλλέα στη Νεοκαισάρεια, με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα από τη διαιτησία.

Η ομάδα του Γιώργου Χατζάρα (πανηγύρισε την πρώτη του νίκη στον πάγκο της) σε συνδυασμό με την ισοπαλία Ολυμπιακού Βόλου-Διαγόρα Σεβαστής είδε τη διαφορά της από την πρώτη Θέση να μειώνεται στους επτά βαθμούς.

Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με πέναλτι του Ν. Κυπαρίσση στο 23′ ενώ το 0-2 έγινε με τον Ιορδανίδη στο 76′. Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε ο Γούτσιος στο 90′.

Ο Αχιλλέας διαμαρτύρεται τόσο για το πέναλτι της Πύδνας όσο και για μη καταλογισμό πέναλτι υπέρ του στο 26′.

Η ομάδα της Ανθούλας Σαββίδου βρίσκεται πλέον μόλις τρεις βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη και το επερχόμενο παιχνίδι με την ουραγό Αμβρακία Κωστακιών είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για την εξασφάλιση της σωτηρίας.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο katerinisport.gr

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Ανθούλα Σαββίδου): Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Σκέντος, Πετρουζέλης, Σιδηρόπουλος (70′ Βούλγαρης). Παγωνίδης (82′ Δαδάκος), Δημηνάς (70′ Ζώβληκας), Νάκας, Μανίκας.

Πύδνα Κίτρους (Γιώργος Χατζάρας): Παπατολίκας, Καραγκούνης, Κόλα, Τσατσαρής, Στούμπος, Μπαλής (70′ Παυλίδης), Μενεγκούσο, Δήμας, Ν. Κυπαρίσσης (86′ Γ. Κυπαρίσσης), Ιορδανίδης, Μακράκης (87′ Γούτσιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected