Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” – Ολυμπιακός Νάουσας 2-2

PB260056

Έναν πολύτιμο βαθμό απέσπασε στο Δημοτικό Γήπεδο Κοπανού ο Ολυμπιακός Νάουσας, χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Τσιούλη στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η ομάδα του Γιώργου Δασκαλάκη δεν παράτησε ποτέ το παιχνίδι και όσο το σκορ παρέμενε ρευστό, “χτύπησε” στο τέλος έχοντας και τον (πάντα αναγκαίο) παράγοντα της τύχης με το μέρος της.

Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινόμαυροι” έμειναν μακριά από τη νίκη για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι και είναι φανερό πως η ήττα από τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων επηρέασε σημαντικά την ψυχολογία της ομάδας, που έκτοτε δεν έχει καταφέρει να βγάλει αυτά που ενθουσίασαν τους φιλάθλους στα πρώτα 10 παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Το γκολ του Τάσου Καψάλη στο 4ο λεπτό (ο οποίος συνεχίζει να σκοράρει), μετά από κάθετη πάσα του Σπανού (επέστρεψε στους αγωνιστικούς χώρους μετά από τρία ματς) έδωσε την εντύπωση πως ο ΓΑΣ θα επέστρεφε στις επιτυχίες μετά από καιρό, αλλά όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα, αυτό δεν έγινε ούτε χθες.

PB260130Παρά τις προσπάθειες για δεύτερο τέρμα, ο Ολυμπιακός ήταν αυτός που έφερε το ματς στα ίσια, με σκόρερ τον Δημήτρη Γαλανό στο 24′.

Το 1-1 παρέμεινε μέχρι την ανάπαυλα, ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου, ο ΓΑΣ πήρε και πάλι το προβάδισμα αυτή τη φορά με σκόρερ τον Βασίλη Σιδηρόπουλο ο οποίος πήδηξε ανενόχλητος για την κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Μισαηλίδη.

Στο 55′ και στο 63′ οι γηπεδούχοι είχαν δύο καλές στιγμές για να τριπλασιάσουν τα τέρματα τους, όμως απώλεσαν τις ευκαιρίες και όσο παιρνούσε ο χρόνος, ο Ολυμπιακός ήταν πάντα μέσα στο παιχνίδι, έτοιμος να κάνει τη ζημιά.

Στο 90+1 σε ένα γέμισμα στην περιοχή του ΓΑΣ, ο Χαβιαρόπουλος δεν έκανε σωστή εκτίμηση της πορείας της μπάλας και ο Τσιούλης που καραδοκούσε, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα και τον ίδιο στις αγκαλιές των συμπαικτών του, οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα το γκολ της ισοφάρισης.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Χρυσάνη και Ιορδανόπουλο.

Συνθέσεις

ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” : Χαβιαρόπουλος, Μποζίνης, Κατσουγιαννόπουλος, Χαραλαμπίδης, Μισαηλίδης, Μπούφι, Οικονόμου Α. (33′ λ.τ. Κελέσμητος), Οικονόμου Χ. (84′ Δημούλτσης), Σιδηρόπουλος (75′ Τόσκα), Σπανός, Καψάλης

Ολυμπιακός Νάουσας : Τσιάκος, Τσιούλης, Τσέλιος Κ., Τσέλιος Α. (64′ Μάνου / 84′ λ.τ. Κατσαμάκης), Τσιαμπούρης, Πετρίδης, Μάινος (78′ Κωστόπουλος), Σαρακατσιάνος, Γαλανός, Ζιαμπάκας, Ιτσκάρας

δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο olympiakosnaousas.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected