Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Μακεδόνας Βέροιας – Νέα Γενεά Νικομήδειας 0-3

14604836_1727636674225652_5173828658248599079_n

Τη μοναξιά της κορυφής απολαμβάνει από σήμερα η Νέα Γενεά Νικομήδειας!

Η νίκη στο Λαζοχώρι με αντίπαλο το νεανικό σύνολο του Μακεδόνα Βέροιας, σε συνδυασμό με τα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο τη Α2 Ερασιτεχνικής, φέρνουν στην πρώτη θέση την ομάδα του Γιώργου Ευτηριάδη, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

Οι “κιτρινόμαυροι”, ως πιο έμπειρο σύνολο και με περισσότερες λύσεις, δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα κόντρα στους ουραγούς “κυανόλευκους”, οι οποίοι ωστόσο παλεύουν όλα τα παιχνίδια χωρίς σκοπιμότητα και χωρίς την πίεση που θα υπήρχε σε ανάλογη περίπτωση.

Το πρώτο γκολ της αναμέτρησης σημείωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος, ο οποίος πήρε τη μπάλα από τον Δημοσθένους και με σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Τότσκα. Αυτό ήταν το 8ο φετινό τέρμα για τον έμπειρο επιθετικό.

Στο 35′ ήταν η σειρά του Σιδηρόπουλου να χριστεί σκόρερ ο οποίος με ψύχραιμο πλασέ μέσα από την περιοχή σημείωσε το 5ο του γκολ στο πρωτάθλημα ενώ το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Μιχάλης Τσιφλίδης στο 72′, επίσης από τους κορυφαίους σκόρερ των “κιτρινόμαυρων” φέτος, καθώς με το σημερινό έφτασε τα 6.

Επόμενο παιχνίδι για τη Νέα Γενεά στη Νικομήδεια με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας ενώ ο Μακεδόνας αγωνίζεται και πάλι εντός έδρας, αυτή τη φορά με τον ΑΣ Πατρίδας.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Νατσιούρας, με βοηθούς τους κ.κ. Καραϊωσήφ και Νησελίτη.

Συνθέσεις

Μακεδόνας Βέροιας : Τότσκας, Δρόσος, Κικίδης, Τσάνι, Κακαγιάννης, Κιουτάχιαλης, Μπάτσιος, Λαπάνι, Παπαδόπουλος (86′ Ταμπάκας), Χατζηαντωνίου (66′ Χασιώτης), Αργυρόπουλος (62′ Λιανός)

Νέα Γενεά Νικομήδειας : Οβεζίκογλου, Συμεωνίδης, Καϊογλίδης, Σιδηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσιφλίδης, Δημοσθένους, Πασχαλίδης, Δεμηρχανίδης (83′ Τοπάλλι), Καλτσάς (86′ Καραπουλιτίδης), Τσιάμπας Τ. (85′ Μπουτογλίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected