Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Νίκος Μανούρας, ο “βενιαμίν” των πάγκων της Γ Εθνικής!

c27a4425522b2796afb8455f452a15ca_XL

Την Τετάρτη 23/11/2016 στην αναμέτρηση Απόλλων Λάρισας – Μαύροι Αετοί Ελευθεροχωρίου στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Γ Εθνικής, στον πάγκο των Μαύρων Αετών κάθισε για πρώτη φορά ως πρώτος προπονητής ο 26χρόνος (30/6/1990) Νίκος Μανούρας

Όπως αναφέρει το trikalascore, ο Μανούρας έγινε ο νεότερος προπονητής της Γ Εθνικής και γενικότερα των Εθνικών κατηγοριών.

Στο δεύτερο παιχνίδι στον πάγκο των Μαύρων Αετών, οι Μαύροι Αετοί απέσπασαν λευκή ισοπαλία από την Α.Ε. Καραϊσκάκης και ο ίδιος έγινε και ο νεότερος προπονητής στους πάγκους της Γ Εθνικής. Αν μη τι άλλο σημαντικό για έναν νέο και φέρελπι τεχνικό.

Αξίζει να αναφέρουμε πως ο νεότερος προπονητής πριν να αναλάβει ο Μανούρας, ήταν ο Γιώργος Πετράκης του Ερμή Ζωνιανιών (8/2/1988), γιος του Γιάννη Πετράκη του προπονητή του ΠΑΣ Γιάννενα. Ο Μανούρας είναι απόφοιτος του ΤΕΦΑΑ Τρικάλων με Ειδικότητα ποδοσφαίρου, Κάτοχος Μεταπτυχιακού Διπλώματος Άσκηση και Ποιότητα Ζωής με Κατεύθυνση Μεγιστοποίηση Αθλητικής Επίδοσης – Απόδοσης του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης και Υποψήφιος Διδάκτωρ του Τ.Ε.Φ.Α.Α. Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και κάτοχος διπλώματος προπονητικής UEFA B.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected