Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Η βράβευση του Τάκη Τασιώνα και της “ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ” Ασφαλιστικής

????????????????????????????????????

Εκδήλωση για την παρουσίαση της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΦΑΣ Νάουσα, των χορηγών και των υποστηρικτών για την περίοδο 2016-2017 έγινε το βράδυ του Σαββάτου (26-11) σε γνωστό cafe-bar της πόλης, παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών, των προπονητών, των συνεργατών, της διοίκησης του συλλόγου, των χορηγών-υποστηρικτών και εκπροσώπων των Μ.Μ.Ε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο δήμαρχος Νάουσας κ. Νικόλαος Κουτσογιάννης και ο τέως δήμαρχος κ. Αναστάσιος Καραμπατζός.

Μία μέρα νωρίτερα, την Παρασκευή (25-11) η διοίκηση του συλλόγου τίμησε την «Υδρόγειο Ασφαλιστική», που είναι ο μέγας χορηγός της ομάδας. Στον Οικονομικό Δ/ντή της Εταιρείας, κ. Λουκά Κορομπίλη, απένειμε τιμητική πλακέτα ο πρόεδρος του ΦΑΣ κ. Απόστολος Μπέκας, και συμβολικά την αγωνιστική φανέλα της ομάδας. Ο κ. Μπέκας χαρακτήρισε ως πολύ σημαντική την χορηγία της εταιρείας αλλά και την μακρόχρονη υποστήριξη που υπάρχει και η οποία συμπληρώνει δέκα συνεχή χρόνια.

Συνεχάρη το Ναουσαίο συνεργάτη της «Υδρογείου» κ. Τάκη Τασιώνα, λέγοντας ότι βρίσκεται πάντα κοντά στην ομάδα. Ο κ. Κορομπίλης, μεταξύ άλλων, ευχαρίστησε το σύλλογο για την ιδιαίτερη τιμή, επισημαίνοντας ότι η «Υδρόγειος» είναι μία ελληνική εταιρεία που επέλεξε τη Νάουσα, μία πόλη ιστορική, που συνέδραμε και συνδράμει στον αθλητισμό, ο οποίος είναι μία από τις τελευταίες οάσεις για τα παιδιά. Ευχαρίστησε τον κ. Τασιώνα που πάντα υπήρξε ο συνδετικός κρίκος της ομάδας με την εταιρία και ευχήθηκε επιτυχίες στη διοίκηση και την ομάδα της Νάουσας.

Παραβρέθηκαν επίσης, ο Δ/ντής Βορείου Ελλάδος της «Υδρογείου Ασφαλιστικής», κ. Χρήστος Χατζηευθυμίου, το διοικητικό στέλεχος, κ. Γιώργος Χατζηευθυμίου, ο συνεργάτης της εταιρείας και πρώην πρόεδρος του ΦΑΣ Νάουσα, κ. Τάκης Τασιώνας, ο Αντιπρόεδρος τους ΦΑΣ κ. Γιώργος Μπέκας, και ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, κ. Τάκης Γιαβάλκας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected