Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Αποχή από τις προπονήσεις!

Χωρίς τίτλοΈσκασε “βόμβα” με αποχή στην Πύλο! Ο Δεκέμβρης μπήκε με άσχημο τρόπο για τον Τσικλητήρα καθώς οι ποδοσφαιριστές απείχαν από την προπόνηση της Πέμπτης εξαιτίας οφειλών της διοίκησης!

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport365.gr, οι κοκκινόμαυροι δεν πήραν μέρος στην προγραμματισμένη προπόνηση η οποία Θα γινόταν στο γήπεδο της Πύλου διαμαρτυρόμενοι για τα χρωστούμενα τα οποία, ούτε λίγο ούτε πολύ, φτάνουν τους δυο μήνες και σε κάποιες περιπτώσεις τους τρεις! Οι ποδοσφαιριστές μετέβησαν κανονικά στο γήπεδο για την προπόνηση όπου και ενημέρωσαν τον Νίκο Κακαλέτρη για την απόφασή τους και αποχώρησαν ενώ στον χώρο δεν υπήρχε μέλος της διοίκησης.

Οι παίκτες έκαναν υπομονή το τελευταίο διάστημα αλλά βλέποντας πως δεν υπάρχει ανταπόκριση από την διοίκηση αποφάσισαν ομόφωνα να σταματήσουν τις προπονήσεις μέχρι νεωτέρας.

Η εξέλιξη αυτή έρχεται στο χρονικό σημείο που η ομάδα είχε αρχίσει να βγάζει στο γήπεδο τις πραγματικά μεγάλες της δυνατότητες και η εξεύρεση λύσης αποτελεί επιτακτική ανάγκη προκειμένου να μην υπάρξουν περαιτέρω κλυδωνισμοί.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected