Κατηγορίες
Super League 1

Ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού!

thumbnailΠαρελθόν αποτελεί από τον Παναθηναϊκό ο Αντρέα Στραματσόνι, μετά την συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο. Διάδοχος του, όπως όλα δείχνουν, ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία ανάμεσα στους πράσινους και τον Ιταλό τεχνικό, με το διαζύγιο ανάμεσα στις δύο πλευρές να επισφραγίζεται στην συνάντηση που είχε με τον Γιάννη Αλαφούζο το μεσημέρι της Πέμπτης. Η ήττα από τον ΟΦΗ για το Κύπελλο Ελλάδος φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχύλισε το ποτήρι με τον ισχυρό άνδρα της πράσινης ΠΑΕ να πείθεται πως η κατάσταση είναι πλέον μη αναστρέψιμη.

Σύμφωνα με το SDNA, αμέσως μετά την άφιξη της αποστολής των πρασίνων από το Ηράκλειο ο Αντρέα Στραματσόνι κατευθύνθηκε στο σημείο που είχε οριστεί να γίνει η συνάντησή του με τον πρόεδρο της ομάδας όπου και του ανακοίνωσε την απόφασή του να ολοκληρωθεί η συνεργασία τους.

Τα «κλειδιά» στον Ουζουνίδη

Όλα δείχνουν πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης θα είναι αυτός που θα διαδεχθεί τον Ιταλό προπονητή στον πράσινο πάγκο. Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να είναι θετικός στο να αναλάβει το τριφύλλι, αρχικά μέχρι το καλοκαίρι, με τις τελικές συζητήσεις να αναμένονται τις επόμενες ώρες προκειμένου να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Συνεργάτης του πρόκειται να είναι ο Μπλένταρ Κόλα που τον είχε πλαισιώσει και την περίοδο που βρισκόταν στον πάγκο του Πανιωνίου, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι εφ’ όσον επικυρωθεί και τυπικά η συμφωνία αναμένεται να κοουτσάρει την ομάδα και στον αγώνα της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected