Α ΕΠΣ Ημαθίας

Tο pregame του SportsUp για τη 13η αγωνιστική της Α1 ΕΠΣ Ημαθίας

pregame_lΑ11111111111111111111111111111

Προτελευταία αγωνιστική για το 2016 στην Α1 Ερασιτεχνική και οι ομάδες μπαίνουν σταδιακά στις πρώτες σκέψεις ανασυγκρότησης ενόψει της διακοπής των εορτών (αλλά και των εκλογών της ΕΠΣ Ημαθίας την επόμενη εβδομάδα) αλλά και των νέων πλάνων για τη μεταγραφική ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Η αυριανή 13η αγωνιστική περιλαμβάνει σπουδαία παιχνίδια, ωστόσο τα βλέμματα συγκεντρώνει η αναμέτρηση στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας όπου ΠΑΟΚ και Κεραυνός Επισκοπής θέλουν μόνο νίκη ώστε να διατηρήσουν την επαφή τους με την κορυφή.

Επικίνδυνη η έξοδος την ίδια ώρα για την ΑΕ Αλεξάνδρειας, που θα μεταβεί στα Λευκάδια για να αντιμετωπίσει τον Αχιλλέα Νάουσας ενώ την ευκαιρία για μία ακόμη νίκη έχουν ο πρωτοπόρος Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων αλλά και ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου.

Ας δούμε το ρεπορτάζ των ομάδων 24 περίπου ώρες πριν τη σέντρα της 13ης αγωνιστικής, που για μια ακόμη φορά θα παρακολουθήσετε ζωντανά από το www.sportsup.gr

Τo pregame είναι μία προσφορά :Χωρίς-τίτλο1Agroexelixis : Η εταιρία που έχει ανοίξει τις πόρτες της στον αγρότη από το 2008 και είναι πρωτοπόρα εταιρία στη μελέτη επίβλεψη υποστήριξη και φυτοροστασία

rodoxori-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 36.44 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 3-2 | 2015/2016 (Κύπελλο), 2-0

ΓΑΣ Ροδοχωρίου

Προπονητής : Δημήτρης Χαλκιάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 4η, 24 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Νίκος Θεοδωρόπουλος (μετεγχειριτική περίοδος), Δημήτρης Θεοδοσιάδης (αποθεραπεία), Παναγιώτης Ντατσής, Νίκος Τσαγκεράς (ανέτοιμοι), Κώστας Τενεκετζή (τμωρημένος)

Σχόλιο : Να συνεχίσει τις υψηλές…πτήσεις στο πρωτάθλημα επιθυμεί ο ΓΑΣ στο προτελευταίο παιχνίδι της ομάδας για το 2017 και το τρίτο κόντρα στο Μακροχώρι τα τελευταία δύο χρόνια. Η νίκη ίσως σηματοδοτήσει και το σκαρφάλωμα στην 3η θέση της βαθμολογίας, εφόσον βέβαια ο Κεραυνός Επισκοπής χάσει βαθμούς στην Αλεξάνδρεια. Εντυπωσιακό το γεγονός πως οι “κιτρινομπλέ” διαθέτουν τη δεύτερη καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα και ενώ το καλοκαίρι δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην ενίσχυση της μεσοαμυντικής γραμμής!

Μακροχώρι

Προπονητής : Γιώργος Απόσογλου

Θέση στο πρωτάθλημα : 13η, 7 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε μία δύσκολη έδρα οι “ασπρόμαυροι”, που βρίσκονται μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Κομπλέ μεταβαίνει στο Ροδοχώρι η ομάδα του Γιώργου Απόσογλου, με στόχο να “σπάσει” επίσης αήττητο του ΓΑΣ στην έδρα του αλλά και να πετύχει τη δεύτερη νίκη μακριά από το Μακροχώρι.

Trikala-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Τρικάλων

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 10.03 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 2-1

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων

Προπονητής : Γιώργος Ντάμτσιος

Θέση στο πρωτάθλημα : 1η, 30 βαθμούς, Καλύτερη επίθεση με 24 γκολ, Καλύτερη άμυνα με 5 γκολ

Γνωστές απουσίες : Σάββας Αθανασιάδης (τραυματίας)

Σχόλιο : Η νίκη στην Επισκοπή έχει φέρει κλίμα ενθουσιασμού στο “πράσινο” στρατόπεδο και το αυριανό ματς με την γειτονική Ποντιακή Νεολαία, αποκτά και τον χαρακτήρα γιορτής για την επιστροφή της ομάδας στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Επιστρέφει μετά από καιρό ο Δήμος Συμπεθέρης, κόντρα στην ομάδα που πήρε μεταγραφή πέρσι τον χειμώνα ο Γιώργος Κίτσας, στην οποία όμως δεν έπαιξε ποτέ λόγω του περιορισμού των μεταγραφών (τρεις σε μια σεζόν).

Ποντιακή Νεολαία Αράχου

Προπονητής : Χρήστος Παναγιωτίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 12η, 9 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Βαθμό ή βαθμούς ψάχνουν εναγωνίως οι “μπλαουγράνα”, που μετά το αρνητικό σερί και τις 7 ήττες, έχουν υποχωρήσει στη 12η θέση της βαθμολογίας. Δύσκολο και πάλι το έργο των Ποντίων, που καλούνται να πάρουν θετικό αποτέλεσμα κόντρα στην ομάδα που έχει ήττηθεί μόλις μία φορά φέτος.

paok-horz

Έδρα : ΔΑΚ Αλεξάνδρειας

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 35.43 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 0-0 | 2015/2016 (Κύπελλο), 2-1 | 2012/2013, 4-0

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Λευτέρης Κελεσίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 5η, 23 βαθμούς, Καλύτερη άμυνα με 5 γκολ, Καλύτερη άμυνα εντός έδρας με 2 γκολ

Γνωστές απουσίες : Διαμαντής Λαδάς (τραυματίας), Κώστας Κίτσας, Γιώργος Μπουκλάς (αμφίβολοι λόγω τραυματισμού)

Σχόλιο : Η ισοπαλία στη Χαρίεσσα την προηγούμενη εβδομάδα έχει αναγάγει το αυριανό παιχνίδι με την Επισκοπή ως το πλέον καθοριστικό για το μέλλον του “δικεφάλου” στο φετινό πρωτάθλημα. Η διαφορά των 7 βαθμών από την κορυφή, δεν επιτρέπει περαιτέρω γκέλες και ειδικά κόντρα στον ισχυρό Κεραυνό, το “ροζ φύλλο” αποκτά διπλή σημασία τόσο βαθμολογική όσο και μία ρεβάνς για τον αποκλεισμό στο Κύπελλο.

Κεραυνός Επισκοπής

Προπονητής : Γερμανός Σιαφαρίκας

Θέση στο πρωτάθλημα : 3η, 25 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : “Τελικός” για τον Κεραυνό το αυριανό παιχνίδι στην Αλεξάνδρεια. Η νίκη διατηρεί τους “κοκκινόμαυρους” στο παιχνίδι του τίτλου, μια ήττα όμως διαμορφώνει νέα δεδομένα καθώς η διαφορά από την πρώτη θέση μπορεί να εκτοξευτεί στους 8 βαθμούς. Στα χαρακτηριστικά του αγώνα, η επιστροφή του Γερμανού Σιαφαρίκα στο ΔΑΚ Αλεξάνδρειας, λίγες μέρες μετά την αποχώρηση του από τον πάγκο του ΠΑΟΚ αλλά και η κακή παράδοση του Κεραυνό στην έδρα του “δικεφάλου”.

Αχιλλέας Νάουσας Έμβλημα-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Λευκαδίων

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 49.65 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 2-1

Αχιλλέας Νάουσας

Προπονητής : Παναγιώτης Καραμεταξάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 10η, 12 βαθμός

Γνωστές απουσίες : Σακελλάρης, Μάραντης, Κοσμάς, Μπράτσης (τραυματίες), Βακαλίδης (στρατευμένος), Μπαξεβάνος (σπουδές)

Σχόλιο : Με αρκετές απουσίες αλλά με καλή ψυχολογία μετά τα τελευταία αποτελέσματα, θα υποδεχτούν οι “κυανόλευκοι” την ισχυρή ΑΕ Αλεξάνδρειας. Η μάχη για την παραμονή θα συνεχιστεί αμείωτη, ωστόσο άπαντες στον Αχιλλέα στοχεύουν στην άμεση συγκομιδή βαθμών ώστε να “κλειδώσουν” από νωρίς την αποφυγή του υποβιβασμού.

ΑΕ Αλεξάνδρειας

Προπονητής : Κυριάκος Καρασαββίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 2η, 27 βαθμούς, Καλύτερη επίθεση εκτός έδρας με 22 γκολ

Γνωστές απουσίες : Γιώργος Νικολόπουλος (αποθεραπεία), Τάσος Καρακούτσης (απθεραπεία), Κώστας Έξαρχος (ανέτοιμος)

Σχόλιο : Επιστροφή στη δράση για τους “πράσινους”, μετά το ρεπό της προηγούμενης αγωνιστικής. Η νίκη είναι αυτοσκοπός στα Λευκάδια, σε ένα γήπεδο όπου η ΑΕΑ επιστρέφει μετά από 3.5 περίπου χρόνια, όταν είχε αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα για τον 3ο όμιλο της Δ Εθνικής (1-0 οι “κυανόλευκοι” με γκολ του Παπαστεργίου στο 67′).

Ολυμπιακός Νάουσας-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Νικολάου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 14.29 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Ολυμπιακός Νάουσας

Προπονητής : Γιώργος Δασκαλάκης

Θέση στο πρωτάθλημα : 14η, 6 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Ένα ακόμη πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους “ερυθρόλευκους”, που προέρχονται από τη σπουδαία ισοπαλία στον Κοπανό. Με νίκη κόντρα στην ΑΕΧ, βάζει ακόμη τρεις (πολύτιμους) βαθμούς στο… σακούλι, σε μια μάχη που έτσι κι αλλιώς προμηνύεται δραματική!

ΑΕ Χαρίεσσας

Προπονητής : Χρήστος Μποζίνης

Θέση στο πρωτάθλημα : 10η, 12 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Τηλκερίδης (αποθεραπεία), Ζαχαρίας Ιωαννίδης (αμφίβολος με πόνους στη μέση), επιστρέφει ο Κλάιντι Μουζάκι

Σχόλιο : Οι 12 βαθμοί δεν επαναπαύουν τους “κιτρινόμαυρους”, που στον Άγιο Νικόλαο θα επιδιώξουν τη 4η φετινή νίκη (τη δεύτερη εκτός) ώστε να πάρουν μεγάλη βαθμολογική ανάσα ενόψει της συνέχειας. Πρώτο παιχνίδι ανάμεσα στις δύο ομάδες μετά το 2010 όταν οι αμφότερες αγωνιζόταν στην Α2.

apollon new-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Αγίου Γεωργίου

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 22.75 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : –

Απόλλων Αγίου Γεωργίου

Προπονητής : Μπάμπης Σπυριδωνίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 11η, 11 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καριπίδης (τραυματίας), Χρυσόπουλος (αμφίοβολος λόγω τραυματισμού), επισρέφει ο Πασχάλης Μποζίνης

Σχόλιο : Οι 4 βαθμοί στα δύο συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια αλλά και η πρόσφατη εμφάνιση στο Διαβατό, έχουν φέρει κλίμα αισιοδοξίας στους “πράσινους”, που με νίκη αύριο φτάνουν στους 14 βαθμούς, δύο αγωνιστικές πριν το τέλος του πρώτου γύρου.

13866611_711066849033090_147466251_n

ΜΑΣ Βεργίνας

Προπονητής : Γιάννης Παυλίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 15η, 0 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Γιαγλής (αποθεραπεία)

Σχόλιο : Πολύ κοντά στον πρώτο του βαθμό στο πρωτάθλημα έφθασε ο ΜΑΣ την προηγούμενη αγωνιστική, αλλά το αμφισβητούμενο (σύμφωνα με τους γηπεδούχους) πέναλτι στο 88′ για τον Αχιλλέα, στέρησε την παρθενική συγκομιδή για τη φεινή σεζόν. Κάθε ματς είναι τελικός για τους νεοφώτιστους, που έχουν μπροστά τους έναν αγωνιστικό γολγοθά, αν θέλουν να παραμείνουν στην κατηγορία.

Ατρόμητος Διαβατού Έμβλημα-horz

Έδρα : Δημοτικό Γήπεδο Διαβατού

Χιλιομετρική απόσταση ομάδων : 20.57 χλμ

Πρόσφατη προϊστορία : 2015/2016, 1-0

Ατρόμητος Διαβατού

Προπονητής : Σταύρος Κωστογλίδης

Θέση στο πρωτάθλημα : 7η, 15 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Καμία

Σχόλιο : Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τους “κυανόλευκους”. Η ισοπαλία με τον Απόλλων Αγίου Γεωργίου δεν άλλαξε τη βαθμολογική θέση της ομάδας, ωστόσο κάθε πόντος είναι αναγκαίος από δω και στο εξής για να αποφευχθούν τυχόν περιπέτειες.

XATZH

ΓΑΣ Κοπανού 10Starbet

Προπονητής : Νίκος Αντωνάς

Θέση στο πρωτάθλημα : 6η, 23 βαθμούς

Γνωστές απουσίες : Κοσμάς Κοσμίδης, Μάκης Μισαηλίδης, Αλέκος Οικονόμου (τραυματίες)

Σχόλιο : Να “σπάσει” το αρνητικό σερί των τελευταίων αγωνιστικών θέλει ο ΓΑΣ και για το λόγο αυτό θα μεταβεί στο Διαβατό με στόχο να επιστρέψει στις επιτυχίες. Σημαντικές οι απουσίες για τον Νίκο Αντωνά, ωστόσο οι “κιτρινόμαυροι” έχουν μάθει με αυτές στις τελευταίες αγωνιστικές

mpala711111

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 13ης αγωνιστικής (15.00) :

ΓΑΣ Ροδοχωρίου – Μακροχώρι

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων – Ποντιακή Νεολαία Αράχου

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – Κεραυνός Επισκοπής

Αχιλλέας Νάουσας – ΑΕ Αλεξάνδρειας

Ολυμπιακός Νάουσας – ΑΕ Χαρίεσσας

Απόλλων Αγίου Γεωργίου – ΜΑΣ Βεργίνας

Ατρόμητος Διαβατού – ΓΑΣ Κοπανού «10Starbet»

Ρεπό : Δόξα Λιανοβεργίου

δείτε τη συνολική εικόνα της κατηγορίας ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected