Κατηγορίες
Football League

Χανιά – Αχαρναϊκός 2-3

Goal-AxarnaikosΟ Αχαρναϊκός ήταν καλύτερος του Α.Ο.Χανιά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο και επικράτησε με 3-2.

Η ομάδα του Μενιδίου κυριάρχησε, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο που είχε πολλές ευκαιρίες να σκοράρει απέναντι στον ΑΟΧ που ευτύχησε να ισοφαρίσει με τον Θεολόγου στο 40′ από στημένη φάση, το γκολ που σημείωσε ο Ματσούκας στο 34′.

Στην επανάληψη, ο Αχαρναϊκός “χτύπησε” νωρίς και προηγήθηκε στο σκορ και πάλι με τον Ματσούκα στο 57′ και αφού πρώτα, στο 52′, είχε δοκάρι ο Ντούγκα. Οι Μενιδιάτες συνέχισαν να ελέγχουν το ματς και παρά τις αλλαγές του Γκάτζιου, ο ΑΟΧ δεν απείλησε ιδιαίτερα. Με πέναλτι του Τζιώρα στο 90′, ο Αχαρναϊκός έκανε το 1-3 και “κλείδωσε” την νίκη, πριν ο Σταματής μειώσει σε 2-3 στην τελευταία φάση του ματς.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Α.Ο.ΧΑΝΙΑ (Θ.Γκάτζιος): Αθανασίου, Ζέρης, Δαμιανάκης, Θεολόγου, Νικολόπουλος (61′ Βαρούχας), Γκεμίσης, Φουρλάνος, Τσουκάνης, Μάνιας, Λύρας (55′ Σταματής), Ντούμος. (78′ Αποστολόπουλος).

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Μ.Κόστιτς): Αποστολίδης, Σωτηράκος, Χριστοφιλέας, Ψιάνος, Αναστασίου, Μουστάκης, Τσεμπερίδης, Ματσουκας (64′ Τζιώρας), Τζέφερσον (61′ Παπατόλιος), Πλαβούκος (46′ Γουέρε), Ντούγκα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected