Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός 4-0

idege21Ξεσπώντας στο δεύτερο ημίχρονο, κατά το οποίο πέτυχε όλα του τα τέρματα, ο Ολυμπιακός συνέτριψε με 4-0 τον Λεβαδειακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης”.

Στις νίκες επέστρεψε ο Ολυμπιακός μετά το 0-0 με την Κέρκυρα, διαλύοντας με 4-0 τον Λεβαδειακό στο “Γ. Καραϊσκάκης”. Οι “ερυθρόλευκοι” ήταν κακοί στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοσή τους και πέτυχαν τέσσερα γκολ για να φτάσουν στο τρίποντο.

Όπως αναφέρει το contra.gr, πριν τη σέντρα του αγώνα οι δύο ομάδες απέτισαν φόρο τιμής στα θύματα της Τσαπεκοένσε κρατώντας ενός λεπτού σιγή, ενώ οι παίκτες κράτησαν και ένα μεγάλο πανό με τον όνομα της βραζιλιάνικης ομάδας.

Ο Λεβαδειακός παίζοντας καλή άμυνα στα πρώτα λεπτά κατάφερε να δυσκολέψει τους γηπεδούχους που ναι μεν δημιουργούσαν φάσεις, όμως δεν είχαν την “κλασσική” ευκαιρία. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Ολυμπιακό στο 21′ με τον Ιντέγε να περνάει και τον τερματοφύλακα, όμως τον Μουλόπουλο να κόβει με τάκλιν πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή.

Στο 40′ ο Ναμάσκο κράτησε όρθιο τον Λεβαδειακό με σπουδαία απόκρουση με το ένα χέρι σε σουτ του Σεμπά, ενώ οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πετύχουν και γκολ με τον Μάντζιο στο 45′ όμως ο Λεάλι ήταν εκεί για να σώσει. Με το ξεκίνημα της επανάληψης όλα άλλαξαν.

Ο Ολυμπιακός μπήκε φορτσάτος και μόλις στο 48ο λεπτό ο Ιντέγε με ανάποδο ψαλίδι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Μια φάση όμως για την οποία διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι μιας και ο παίκτης των “ερυθρόλευκων” είναι σε ξεκάθαρη θέση οφσάιντ. Στο 61′ ο Γιακουμάκης έχασε μοναδική ευκαιρία να φέρει το ματς στα ίσα βγαίνοντας τετ-α-τετ με τον Λεάλι, όμως έστειλε τη μπάλα άουτ.

Στο 66′ ο ρέφερι δεν είδε πέναλτι σε ανατροπή του Ιντέγε μέσα στην περιοχή, αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Μιλιβόγεβιτς με σουτ εκτός περιοχής “καθάρισε” το ματς κάνοντας το 2-0. Στα επόμενα τρία λεπτά ακολούθησαν άλλα δύο γκολ! Αρχικά με τον Φορτούνη μετά από ασίστ του Σεμπά και στη συνέχεια με τον Ιντέγε που με κοντινή κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 4-0. Τα τελευταία λεπτά απέκτησαν διαδικαστικό χαρακτήρα με τον Μπέντο να κάνει και αλλαγές κρατώντας φρέσκια την ομάδα του ενόψει του αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ την Πέμπτη (8/12) για το Europa League.

Συνθέσεις

Ολυμπιακός: Λεάλι, Φιγκέιρας, Μποτία, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (74′ Ανδρούτσος), Φορτούνης, Ελιουνούσι (72′ Πάρντο), Σεμπά, Ιντέγε (77′ Καρντόσο)

Λεβαδειακός: Nαμάσκο, Τριποτσέρης, Κουλιμπαλί (60′ βασιλείου), Μαχαίρας (73′ Καλτσάς), Μέντες, Μάντζιος, Σίλβα, Ουόν, Μιλιάζες, Μουλόπουλος, Καραμπουέ (46′ Γιακουμάκης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected