Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

ΑΠΟΕΛ – Ολυμπιακός 2-0

CzLclA0WIAEvAiMΟ ΑΠΟΕΛ ήταν ο… Θρύλος. Ο Ολυμπιακός πληρώνοντας τα παιδαριώδη λάθη στην άμυνά του έχασε 2-0 από τους Πρωταθλητές Κύπρου στο “ΓΣΠ” και τερμάτισε δεύτερος στον όμιλο του, πέφτοντας στο γκρουπ των αδυνάτων. Ντα Κόστα με αυτογκόλ και Ντε Καμάργκο τα τέρματα που έκριναν τον αγώνα.

AΠΟΕΛ και Ολυμπιακός συγκρούστηκαν στο “ΓΣΠ” της Λάρνακας για την 6η και τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Europa League, έχοντας ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση τους στην φάση των “32” της διοργάνωσης.

Έπαθλο ωστόσο υπήρχε στην μεταξύ τους αναμέτρηση και αφορούσε την 1η θέση του 2ου ομίλου, που -θεωρητικά τουλάχιστον- πρόσφερε την ευκαιρία για ευνοϊκότερη κλήρωση στην επόμενη φάση.

Αυτό το δικαίωμα κέρδισε ο ΑΠΟΕΛ και μάλιστα χωρίς να κάνει κάτι σπέσιαλ στον αγωνιστικό χώρο. Παίζοντας έξυπνα εκμεταλλεύθηκε τα λάθη του Ολυμπιακού, που είχε αποκαρδιωτική εικόνα στον αγωνιστικό χώρο και δίκαια ηττήθηκε με σκορ 2-0.

Οι Πειραιώτες είχαν σε τραγική βραδιά τον Ντα Κόστα, μακριά από τον καλό εαυτό του τον Μαρτίνς και αρνητικό τον Φορτούνη, ενώ ο Ιντέγε σε κανένα σημείο του αγώνα δεν ανησύχησε την αντίπαλη άμυνα. Το πάλεψαν Ρομαό και Σεμπά, αλλά προφανώς και δεν έφταναν για να πάρει κάτι ο Ολυμπιακός από το ματς. Σωτηρίου στο 20′ και Ντε Καμάργκο στο 83′ υπέγραψαν την ιστορία της αναμέτρησης.

περισσότερα για το ματς στο sport24.gr

Συνθέσεις

ΑΠΟΕΛ (Κρίστενσεν): Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Μερκής, Καρλάο, Αλεξάνδρου, Βινίσιους, Νούνο Μοράις, Μπερτόγλιο (67′ Ορλάντι), Αλωνεύτης, Εφραίμ (60′ Γιαννιώτας), Σωτηρίου (80′ Ντε Καμάργκο)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπέντο): Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια (76′ Μανθάτης), Ρομαό, Μαρτίνς (66′ Ανδρούτσος), Φορτούνης (76′ Ντομίνγκες), Ελιουνούσι, Σεμπά, Ιντέγε.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected