Κατηγορίες
Football League

ΑΕΛ Καλλονής – Πανθρακικός 1-1

Χωρίς τίτλοΙσόπαλοι 1-1 αναδείχτηκαν Καλλονή και Πανθρακικός την Κυριακή (11/12) στο απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, αν και είχαν τις ευκαιρίες στο φινάλε για να πάρουν τη νίκη.

Όπως αναφέρει το FL News, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 6’ με κεφαλιά του Μπουρντουζάν, αλλά στο 18’ η ομάδα της Κομοτηνής ισοφάρισε με τον Πλέγα. Οι δύο ομάδες στο φινάλε είχαν από ένα δοκάρι, ο Φουρκάν για τον Πανθρακικό και ο Λαμπράκης για την Καλλονή, αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να πετύχουν το γκολ της νίκης.

Η ομάδα της Λέσβου έφτασε τους 2 βαθμούς, αγνοώντας φέτος τη νίκη, ενώ ο Πανθρακικός με αυτή την ισοπαλία έφτασε τους 5 βαθμούς και έμεινε αήττητος για δεύτερο διαδοχικό ματς, ενώ είχε στον πάγκο τον υπηρεσιακό, Κώστα Γεμενετζή.

Δυνατά μπήκε η γηπεδούχος, έχοντας ως μοναδικό στόχο τη νίκη. Και στο 6’, μετά από κόρνερ του Παραΐμπα, ο Μπουρντουζάν με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ακολούθησαν κι άλλες δύο καλές στιγμές για τους νησιώτες, αλλά ο Γκαραβέλης επενέβη σωτήρια. Και στο 18’ ο Πλέγας με σουτ ισοφάρισε σε 1-1 για την ομάδα της Κομοτηνής.

Η Καλλονή προσπάθησε για το δεύτερο γκολ, ωστόσο οι «πράσινοι» είχαν κλείσει τους διαδρόμους και ισορρόπησαν το παιχνίδι. Ως το τέλος του ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες έκαναν αρκετά λάθη, με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάποια μεγάλη φάση.

Η εικόνα του αγώνα δεν βελτιώθηκε στο δεύτερο μέρος, με την ΑΕΛΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να απειλήσουν με αντεπιθέσεις. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς φάσεις, όμως στο 85’ ο Πανθρακικός άγγιξε το δεύτερο γκολ με πλασέ του Φουρκάν στο δοκάρι. Δοκάρι είχε και η Καλλονή στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, σε καλοχτυπημένο φάουλ του Λαμπράκη. Οι γηπεδούχοι έχασαν και νέα ευκαιρία στο 90+4’ με τον Σοφιάνη να μην μπορεί να πλασάρει από κοντά.

Εννοείται ότι χαμένη της ισοπαλίας ήταν η ομάδα της Λέσβου, καθώς μαζί με τον Πανελευσινιακό είναι οι μόνοι που δεν έχουν τρίποντο ως τώρα στο πρωτάθλημα.

Συνθέσεις

ΑΕΛ ΚΑΛΛΟΝΗΣ (Γιώργος Βαζάκας): Ταΐρης, Ζουλιώτης, Τζελίδης, Ποζατζίδης, Σάββα, Γιώργου (80′ Αποστόλου), Γιουκαρής, Παραΐμπα (83’ Σοφιάνης), Κέρι, Φράγκος (63’ Λαμπράκης), Μπουρντουζάν.

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Κώστας Γεμενετζής): Γκαραβέλης, Πετρούσης, Ρουσσάκης, Πολίμος, Κάρδαρης, Ηλιάδης, Μπεκατώρος (70’ Φουρκάν), Γαβριηλίδης, Πλέγας, Ζυγκερίδης (84’ Κυριαλάνης), Κουσίδης (90+3’ Μήλιος).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected