Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Πανθηραϊκός – Εργοτέλης 2-2

a873d75ecea1364aaeedb0f4b379d9b2_XLΣτο 95′ κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στην Σαντορίνη κόντρα στον Πανθηραϊκό στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Γ Εθνικής, ο Εργοτέλης παρ’ότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 2-0. Καθοριστικές αποδείχθηκαν οι αποβολές του Μκρτσιαν (53′) και Πουρή (58′).

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, ο Εργοτέλης ήταν αυτός που απείλησε πρώτος στο παιχνίδι, μόλις στο 2ο λεπτό ο Καλέ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ αλλά ο Πουρής κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία του. Στο 5′ ο Πανθηραϊκός ζήτησε πέναλτι σε μαρκάρισμα πάνω στον Μωραΐτη ενώ ένα λεπτό αργότερα ο Καλέ αστόχησε από πλεονεκτική θέση. Στο 14′ οι γηπεδούχοι απείλησαν με τον Ζώνα, όμως ο Στεφανάκος μπλόκαρε. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό, όταν ο Φύτρος εκτέλεσε ένα κόρνερ και ο Μκρτσιάν από κοντά έκανε το 1-0 με κοντινή προβολή. Μετά το γκολ αυτό, ο Εργοτέλης δεν έδειξε να “ξυπνάει”, ο Πανθηραϊκός απείλησε στο 32′ με τον Περιάλη όμως το σουτ του ήταν άστοχο και στο 42′ ο Πέκα με βαθιά μπαλιά βρήκε ωραία τον Περιάλη που δεν δυσκολεύτηκε να “τσιμπήσει” τη μπάλα και να κάνει το 2-0 που ήταν κααι αποτέλεσμα ημίχρονου.

Στην επανέναρξη, ο Πανθηραϊκός έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Φύτρου με φάουλ στο 51′ ενώ δύο λεπτά αργότερα ο σκόρερ του πρώτου τέρματος Μκρτσιάν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίχτες. Στο 54′ ο Λεάλ με απευθείας εκτέλεση φάουλ προσπάθησε να “νικήσει” τον Πουρή, χωρίς όμως αποτέλεσμα και στο 57′ ο Πουρής είπε όχι και σε σουτ του Μισέλ. Ένα λεπτό αργότερα όμως, ο Πουρής αποβλήθηκε και οι γηπεδούχοι έμειναν με εννέα παίχτες. Έντονες οι διαμαρτυρίες από τους ανθρώπους του Πανθηραϊκού για την αποβολή.

Ο Εργοτέλης έχοντας και την αριθμητική υπεροχή πίεσε και έψαξε το γκολ που θα τον έβαζε και πάλι στο παιχνίδι. Στο 73′ προειδοποίησε με τον Καλέ με κεφαλιά όμως αρχικά την μπάλα βρήκε ο Ζωντός που έκατσε κάτω απ’τα δοκάρια μετά την αποβολή του Πουρή και στη συνέχεια η μπάλα χτύπησε στο δοκάρι. Στο 81′ ο Εργοτέλης μείωσε με τον Κατσικοκέρης με κεφαλιά και στο 84′ ο ίδιος παίχτης αστόχησε, χάνοντας την ευκαιρία να κάνει το 2-2.

Στις καθυστερήσεις, ο Κοιλιάρας πλάσαρε και έκανε το 2-2 με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται πως ο Μπακάλης που απομάκρυνε τη μπάλα, την είχε διώξει πριν αυτή περάσει την οριογραμμή. Τελικά το γκολ μέτρησε και ο Εργοτέλης “έσωσε” τον βαθμό στο φινάλε.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός: Πουρής, Κορτσινίδης, Καλαγκάνης, Μκρτσιάν, Μπάκαλης, Σαββίδης(33’ λ.τ. Πέκα), Φύτρος, Περιαλής, Μωραΐτης, Λαζαρίδης(55’ Κρίτσας), Ζώνας(59’ Ζωντός)

Εργοτέλης: Στεφανάκος, Καρράς, Τσουμάγκας (46′ Καϊμακαμούδης), Τζανής, Κολόκας (65′ Ποϊ), Ρουσάκης, Γκοτζούλιας, Μισέλ, Κατσικοκέρης, Λεάλ (72′ Κοιλιάρας), Καλέ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected