Κατηγορίες
Football League

Στάση πληρωμών και 1000 € πρόστιμο!

4753daffed77683dc82be09588c82ff3_124687Μετασεισμικές δονήσεις φέρνει η δεύτερη συνεχόμενη γκέλα και πιο σοβαρή για τον Απόλλωνα Σμύρνης, ο οποίος μετά την Αναγέννηση Καρδίτσας έμεινε στο 0-0 και με τον Αγροτικό Αστέρα κι ενώ έπαιζε ξανά με παίκτη περισσότερο.

Σύμφωνα με το a-sports.gr, η διοίκηση Μονεμβασιώτη είναι έξαλλη και έτσι έστειλε μετά το τέλος του αγώνα τον αντιπρόεδρο Αντώνη Λεβεντογιάννη έξω από τα αποδυτήρια για να προετοιμάσει τους παίκτες για τα μέτρα που αποφασίστηκε να παρθούν.

Πρόστιμο 1000 ευρώ σε όλους τους παίκτες και στάση πληρωμών είναι η… καμπάνα, η οποία θα ανακοινωθεί επισήμως στους ποδοσφαιριστές την Κυριακή (11/12), ενώ σε πηγαδάκι από τον Λεβεντογιάννη ειπώθηκαν τα εξής: «Φαίνεται ότι η διοικητική ηρεμία δεν σας κάνει καλό. Έχουν νοοτροπία δημοσιοϋπαλληλίστικη και γι’ αυτό και εμείς αλλάζουμε τακτική».

Εν τω μεταξύ, κατά την αποχώρησή του για τα αποδυτήρια ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» Δημήτρης Σπανός έγινε δέκτης άγριων αποδοκιμασιών από τους οπαδούς του Απόλλωνα, οι οποίοι είχαν συγκεντρωθεί κόντρα στη φυσούνα. «Τι είναι αυτά που κάνεις; Δουλεύεις στον Απόλλωνα και όχι στα χωριά που είχες μάθει». Η βασικότερη κατηγορία ου του αποδίδουν αφορά την επιλογή να αντικαταστήσει τον Αλμπάνη, ο οποίος ήταν από τους διακριθέντες, με τον Τζάνη.

Ο Σπανός από την πλευρά του μπήκε στα αποδυτήρια εμφανώς εκνευρισμένος και οι φωνές του ακούγονταν στους διαδρόμους. Έπεσαν μεταξύ άλλων και… γαλλικά με τον άλλοτε τεχνικό της Παναχαϊκής να λέει μεταξύ άλλων: «Κοιτάχτε τι γίνεται με τις μ@λ@κίες σας».

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected