Super League 1

Πλατανιάς – Ατρόμητος 3-0

ManousosΑυτή τη φορά όλα κύλησαν… ρολόι για τον Πλατανιά ο οποίος στο καλύτερο β’ ημίχρονο του φέτος στο πρωτάθλημα όχι απλά κατάφερε να φτάσει στην πρώτη του νίκη μετά από τρεις ολόκληρους μήνες αλλά να διαλύσει με 3-0 τον Ατρόμητο!

Είναι γεγονός, με το α’ ημίχρονο να τελειώνει στο 0-0 και στην επανάληψη να χάνονται δύο μεγάλες ευκαιρίες με τον Γουνδουλάκη ότι τα… φίδια είχαν αρχίσει να ζώνουν τους γηπεδούχους, αλλά από το 68’ και μετά οι επιθετικές μηχανές του Πλατανιά παρήγαγαν στο φουλ, με τους “ερυθρολεύκους” να φτάνουν έτσι σε τρία γκολ και να επικρατούν με 3-0 του Ατρόμητου!

Ο Γιώργος Γιακουμάκης έκανε ένα εξαιρετικό παιχνίδι σημειώνοντας δύο από τα γκολ του Πλατανιά, ενώ το δρόμο προς τη νίκη είχε ανοίξει πρώτος ο Καρυπίδης με κεφαλιά, με τη μπάλα σύμφωνα με το βοηθό σε μια πολύ δύσκολη φάση να έδειξε “σέντρα”, ότι δηλαδή είχε περάσει τη γραμμή στην απόκρουση του Μπρίτο. Το γκολ αυτό πραγματικά έδωσε άλλη ώθηση στη συνέχεια στον Πλατανιά, που παίζοντας με μεγάλη… ορμή κυνήγησε κι άλλα για να καθαρίσει όσο το δυνατόν το γρηγορότερο το παιχνίδι, κάτι που κατάφερε δις με τον Γιακουμάκη.

Ειδικότερα, στο 70’, αμέσως μετά δηλαδή το 1-0 γίνεται το 2-0 όταν ο Λαζαρίδης στην προσπάθειά του να διώξει τη μπάλα πασάρει για τον Γιακουμάκη που χρίζεται έτσι σκόρερ με πλασέ από κοντά ενώ πιο εντυπωσιακό είναι το 3-0 στο 84’ όταν μετά τη σέντρα από τον Ντίνα, ο Γιακουμάκης με ένα γυριστό σουτ στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα.

το φιλμ της αναμέτρησης στο athlitiko.gr

Συνθέσεις

Πλατανιάς (Γιώργος Παράσχος): Σωτηρίου, Στάθης, Καρυπίδης, Κάργας, Βάντερσον, Γκνιάτιτς (22’ λ.τρ. Μενδρινός), Μουνάφο, Αποστολόπουλος (67’ Ντίνας), Γουνδουλάκης, Μανούσος, Γιακουμάκης (85’ Πριντέτα).

Ατρόμητος (Γιώργος Κορακάκης): Γκορμπούνοφ, Κοντοές, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μπίτολο, Μπαγκά, Κεϊτά (62’ Ζησόπουλος), Τόνσο, Μπρίτο (71’ Βασιλείου), Παπαδόπουλος, Λημνιός (82’ Μπαστακός).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected