Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία!

paov_xalkΜε τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του ΠΑΟΒ για το ημερολογιακό έτος 2016 αφού στο δεύτερο σερί (τυπικά) εντός έδρας ματς με την Χαλκίδα πήρε απόλυτα δίκαια τη νίκη με 2-1 σκορ.

Οι «πράσινοι» του ΠΑΟΒ, επειδή το γήπεδο της Βάρδας δεν είναι ακόμα έτοιμο μετά τις εργασίες που γίνονται στο χλοοτάπητα, έπαιξαν κι αυτή τη φορά στο γήπεδο Νέας Μανωλάδας.

Σύμφωνα με το iliaoikonomia.gr, πέτυχαν το μοναδικό στόχο τους κόντρα στην ομάδα από την Εύβοια, που ήταν η νίκη και η κατάκτηση των τριών βαθμών. Που διατηρούν την ομάδα τηε Βουπρασίας ψηλά στη βαθμολογία.

Κι επιστρέφοντας στις νίκες. Αφού τις τρεις τελευταίες αγωνιστικές είχε μείνει μακριά από αυτό το αποτέλεσμα.

– Για τον ΠΑΟΒ αυτή η νίκη ήταν συνολικά η έκτη (έχει ως τώρα 6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 3 ήττες, κι έχει κάνει και το ρεπό για τον πρώτο γύρο).

Ενώ επανήλθε στο ματς αυτό μετά από καιρό, ο Ανδριέλος (και συγκεκριμένα μετά το ματς της 2ης αγωνιστικής στην Κ. Αχαία με την Αχαική, όπου είχε τραυματιστεί).

Αντίθετα, απόντες ήταν, ο τιμωρημένος με μια αγωνιστική από τέσσερις κίτρινες, Σιδέρης, ο προερχόμενος από πρόβλημα τραυματισμού Βατσής, καθώς και οι: Καζαντζής, που έχει τιμωρηθεί από τη διοίκηση με απομάκρυνση από τις εκδηλώσεις της ομάδας λόγω πειθαρχικών παραπτωμάτων, καθώς βέβαια κι ο τραυματίας Νίκ. Βραχνής που άλλωστε οριστικά θα είναι απών πλέον ως το τέλος του πρωταθλήματος, όπως έχει ήδη περιγραφεί κι από τα προηγούμενα ρεπορτάζ.

το φιλμ της αναμέτρησης ΕΔΩ

Συνθέσεις

ΠΑΟΒ (Ηλ. Φωτόπουλος): Κωνσταντινόπουλος, Πολίτης Π., Αγουρίδης, Νικολόπουλος, Πατάπης, Ανδριέλος, Πολίτης Γ (87′ Παλιάτσας), Καρούτης, Γούρμος (85′ Φωτόπουλος), Ντόμας, Σαμπανέϊ (89′ Καλογερόπουλος).

ΑΟ ΧΑΛΚΙΣ (Αντ. Αυλωνίτης): Ντουμάνης, Στεργιανός, Θωμάς, Μπακομήτρος, Καραμπάς, Εμέκα, Ανέστης (65 Τηλιόπουλος), Ντελέκος, Βεζιρτζόγλου, Πολίτης Λ, Κρόλ (87 Λούκας)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected