Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Αχαϊκή – Αιολικός 3-0

3f6beb4ab529bb7b00ce1447aa996693_LΗ Αχαϊκή σημείωσε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, αφού επικράτησε με 3-0 του Αιολικού σε αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε πριν λίγα λεπτά.

Όπως αναφέρει το patrogoal.gr, στο 4ο μόλις λεπτό η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα του Γιωτά μετά από κόντρα στην πλάτη του Τάχια ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα ο Μίχος στην προσπάθεια του να διώξει την μπάλα την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 61΄ έμεινε με δέκα παίκτες ο Αιολικός λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Κώστα Κρητικού. Το  3-0 διαμόρφωσε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος ο Kωνσταντινόπουλος στο 66ο λεπτό.

Δοκάρι είχαν οι φιλοξενούμενοι στο 88΄ με τον Μπουρού. Άριστη η φιλοξενία των φίλων της Αχαικής και της διοίκησης προς τους οπαδούς του Αιολικού που έκαναν το ταξίδι.

Συνθέσεις

ΑΧΑΪΚΗ: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Παπαδόπουλος (57΄Ρίλντι), Κωνσταντινόπουλος, Σωτηρόπουλος, Αποστολόπουλος (71΄ Παπαδάτος), Κωστούλας, Μενίκου (79΄Δριμάλας), Αναγνωστόπουλος.

ΑΙΟΛΙΚΟΣ: Γιωτάς, Κεσίδης, Κριπιντήρης, Κρητικός Μίχος, Τάχιας (Καπταγιάννης), Μανουσάκης (Ιωαννίδης), Παληγεώργος, Μπουρούς, Ευσταθίου,  Χρήστου (18 λ.τ  Αμπντούλ)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected