Κατηγορίες
Super League 1

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός 3-1

Cz99YIkWQAEdGf_Αν και βρέθηκε να χάνει, ο Ολυμπιακός ανέβασε στροφές και νίκησε 3-1 τον σπουδαίο Παναιτωλικό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” στο τελευταίο του ματς στο 2016. Άλλαξε τον πρωταθλητή η προσθήκη του Τσόρι ο οποίος μαζί με τον Σεμπά και τον Καρντόσο ήταν οι κορυφαίοι των “ερυθρόλευκων”.

Καρδιοχτύπησε, ίδρωσε, ζορίστηκε, τα βρήκε στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα… μπαστούνια απέναντι σε έναν πολύ καλό αντίπαλο (όσον αφορά στο στήσιμό του στην άμυνα, στην ανάπτυξή του αλλά και στην επιθετική νοοτροπία του) παρόλα αυτά ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το 2016. Όπως αναφέρει το contra.gr, η ομάδα του Πάουλο Μπέντο βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 52′ όμως κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να πάρει τη νίκη με 3-1 απέναντι στον εξαιρετικό Παναιτωλικό και έτσι αποχαιρετάει τη χρονιά όντας στην πρώτη θέση με διαφορά ασφαλείας από τον Παναθηναϊκό και συνεχίζοντας ταυτόχρονα τόσο στο Europa League όσο και στο Κύπελλο Ελλάδας.

Για να έρθει βέβαια το τρίποντο το απόγευμα της Κυριακής στο Φάληρο υπήρχαν τρεις παίκτες που αποδείχτηκαν ως οι… μάγοι με τα δώρα. Ο πρώτος ήταν ο Σεμπά που ήταν ο κορυφαίος ερυθρόλευκος σε διάρκεια, έτρεχε ασταμάτητα από την αρχή μέχρι το φινάλε, ταλαιπώρησε αφάνταστα τους αντίπαλους αμυντικούς, ενώ ήταν εκείνος που έδωσε το φιλί της ζωής στον Ολυμπιακό όταν τη στιγμή που ένιωθε ασφυξία πέτυχε το γκολ της ισοφάρισης και επανέφερε την ηρεμία στους “ερυθρόλευκους”.

Συνθέσεις

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Λεάλι, Φιγκέιρας, Βιάνα, Ντα Κόστα, Ντε λα Μπέγια, Μιλιβόγεβιτς, Μαρτίνς (72′ Ντομίνγκες), Πάρντο (57′ Μανθάτης), Σεμπά, Φορτούνης (46′ Ανδρούτσος), Καρντόσο

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Κυριακίδης, Μύγας, Κούσας, Χαντάκιας, Τσοκάλης, Μάκος, Μάρκος Πάουλο, Κλέσιο (89′ Μουνιός), Ρόσα (82′ Κουτρομάνος), Ουάρντα (73′ Ρότσα), Μαρκόφσκι

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected