Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Πιερικός – Ρήγας Φεραίος 1-1

img_5856980c5a1d8Από ένα καλό ημίχρονο είχαν στο Α΄ΔΑΚ οι δυο ομάδες με τον Πιερικό να υστερεί σε απόδοση στο πρώτο μέρος και να μένει πίσω στο σκορ, ενώ στη συνέχεια να παίρνει τα ηνία του αγώνα, να είναι καλύτερος από τον Ρήγα Φεραίο αλλά να μένει τελικό στο ισόπαλο 1-1 με την ομάδα του Βελεστίνου.

Όπως αναφέρει το pieriasport, δε ξεκίνησε καλά στο πρώτο μέρος ο Πιερικός απέναντι στον πιο έμπειρο στην κατηγορία αλλά και το ρόστερ Ρήγα Φεραίο, με αποτέλεσμα η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα να κινδυνέψει αρχικά να μείνει νωρίς πίσω στο σκορ, όταν ο Σέττος σημάδεψε το δοκάρι της Κατερινιώτικης ομάδας.

Στο 41΄ο Σοϊμέζογλου και πάλι θα κρατήσει τον Πιερικό στο παιχνίδι όταν θα βγάλει δύσκολη κεφαλιά του Τζοβάρα από εκτέλεση κόρνερ του Γκίκα.

Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας του Βόλου θα ανατραπεί στο 43΄με τον Πανυτσίδη να δείχνει τη βούλα του πέναλτι. Θα εκτελέσει ο Σπαθής και θα ανοίξει το σκορ για τους φιλοξενούμενους που θα πάνε με αυτό το σκορ στα αποδυτήρια για ημίχρονο.

Στην επανάληψη ο Πιερικός ήταν καλύτερος. Πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση και το πέτυχε ενώ αν ήταν πιο ουσιαστικός θα έπαιρνε και τους βαθμούς της νίκης.

Στο 65΄ο Παπαδόπουλος θα φέρει στα ίσια το παιχνίδι με πολύ καλή εκτέλεση φάουλ έξω από την περιοχή του Παπαγιάννη.

Συνθέσεις

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Σολεϊμέζογλου, Γελαδάρης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Συμεωνίδης (46΄Αγαθαγγελίδης), Λούγκος, Τριανταφυλλίδης (46΄Κοκονόζι), Παπαδόπουλος, Λαζόπουλος

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Σπαθης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Βουραζέρης, Γεωργατζής, Αλεξίου, Γκίκα (88΄Λάμπρου), Κυπτίου, Σέττος (90+Τσελεπής), Τζοβάρας (80΄ Χύσα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected