Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Από τον Απόλλωνα στην Κυπελλούχο!

simos-roumpoulakoy-800Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr, η Κυπελλούχος Αλβανίας KF Κουκέσι είναι η ομάδα η οποία θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σίμος Ρουμπουλάκου, με τον παίκτη να λύνει αύριο (21/12) τη συνεργασία του με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Απόλλων Σμύρνης και Σίμος Ρουμπουλάκου αναμένεται να λύσουν και τυπικά αύριο (21/12) τη συνεργασία τους, με τον παίκτη να συνεχίζει στην Κυπελλούχο Αλβανίας, KF Κουκέσι, σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr από τη γείτονα χώρα.

Η πρόταση που ήρθε στον παίκτη ήταν άκρως δελεαστική – ειδικά για τα δεδομένα της εποχής – και ήταν αδύνατον να μην γίνει αποδεκτή.

Η ομάδα που έχει φέτος στόχο το νταμπλ στην γείτονα χώρα, ήθελε τον παίκτη και γι αυτό του πρότεινε συμβόλαιο μέχρι τέλος του χρόνου με την προοπτική για ανανέωση για επιπλέον ένα έτος.

Ο εν λόγω σύλλογος αποτελεί την ανερχόμενη δύναμη στο αλβανικό πρωτάθλημα, μετά την Σκεντερμπέου, ενώ πέρυσι έκανε και το ευρωπαϊκό της άλμα, παίζοντας στα προκριματικά του Europa League.

Εκεί, αποκλείστηκε από την Αούστρια Βιέννης στον τρίτο προκριματικό γύρο, ενώ κατέκτησε το Κύπελλο κλείνοντας, πραγματοποιώντας μια ονειρική σεζόν.

Η προοπτική του πρωταθλητισμού, αλλά και αυτή να παίξει στην Ευρώπη έπαιξε και καθοριστικό ρόλο στην απόφαση του παίκτη να συνεχίσει την καριέρα του εκεί.

Έτσι, οι δυο πλευρές αναμένεται να χωρίσουν τους δρόμους τους, με τους ανθρώπους της ομάδας να κατανοεί το συμφέρον του παίκτη και να μη στέκεται εμπόδιο στην επιθυμία του.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected