Κατηγορίες
Super League 1

Δημοσίευμα για Ξάνθη και Δημήτρη Μελικιώτη!

melikiotisΤρώγοντας ανοίγει η όρεξη και από όρεξη άλλο τίποτα στην Ξάνθη, έπειτα από τα τελευταία σερί επιτυχημένα αποτελέσματα που έχουν εδραιώσει την ομάδα της Θράκης μέσα στην πρώτη πεντάδα του πρωταθλήματος.

Σύμφωνα με το instasport, εκτός από την απόκτηση ενός «10αριού», ενίσχυση θα υπάρξει και σε άλλες θέσεις με παίκτες από την εγχώρια αγορά.

Ο Γιώργος Σαραμαντάς, που κατέθεσε προσφυγή εναντίον του Ηρακλή, δύναται να αποτελέσει μία πολύ καλή λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας και – σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές της στήλης – εξετάζεται σοβαρά.

Ο 24χρονος αμυντικός κατάφερε να «φτιάξει» καλό όνομα αγωνιζόμενος στον «Γηραιό» απ΄το καλοκαίρι του 2014 και έφτασε στο σημείο να κυκλοφορήσει πρόσφατα ακόμη και στο μεταγραφικό ρεπορτάζ του Παναθηναϊκού.

Από κει και πέρα στα υπόψιν των ανθρώπων της Ξάνθης βρίσκεται και ο 20χρονος επιθετικός της Βέροιας Δημήτρης Μεληκιώτης, αν και για τον εν λόγω παίκτη υπάρχει έντονο ενδιαφέρον (επαφές) και από τον Αστέρα Τρίπολης.

Το συμβόλαιό του με τη Βέροια λήγει το προσεχές καλοκαίρι, ο νεαρός παίκτης έχει αρνηθεί την ανανέωση και μετράει αντίστροφα για την αποχώρησή του απ΄την ομάδα της Ημαθίας.

error: Protected