Γ Εθνική / Τοπικά

Φουλ των αποχωρήσεων στη Γ Εθνική!

tolis-xatzhstamou«Άνεμος ανανέωσης» φυσάει εδώ και μερικά εικοσιτετράωρα στον ΑΟ Ζευγολατιού, ενόψει βέβαια και της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με το pamebala.gr, ήδη έχουν φύγει από τον σύλλογο της ΕΠΣ Κορίνθου ο επιθετικός Νικ Σαρκόφσκι, ο δεξιοπόδαρος ακραίος μεσοεπιθετικός Τόλης Χατζηστάμου (φωτ) και ο -επίσης- δεξιοπόδαρος ακραίος μεσοεπιθετικός Κώστας Καρβέλης. Από σήμερα (20/12) αποτελεί παρελθόν για τους κυανόλευκους και ο αμυντικός χαφ Χρήστος Ρήγας, σχετικά με τον οποίο είχε κυκλοφορήσει φήμη περί αποχώρησής του και πριν από περίπου 25 ημέρες.

Κατά πάσα πιθανότητα, θα σημειωθεί ακόμη μία λύση συνεργασίας με ποδοσφαιριστή που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ, για να ακολουθήσουν οι προσθήκες που κρίνονται απαραίτητες. Σκοπός του Θάνου Πισιμίση και των συνεργατών του είναι να υπάρξουν πέντε στοχευμένες ενέργειες για την ενδυνάμωση της ομάδας, σύμφωνα και με τις κατευθύνσεις που έχει δώσει ο Βαγγέλης Λαϊβεράς.

Mprilakis-1-610x400

Ελεύθερος να αναζητήσει το μέλλον του σε ομάδα της αρεσκείας του είναι πλέον ο κεντρικός αμυντικός, Θοδωρής Μπριλάκης.

Ο 24χρονος στόπερ ζήτησε από τους ιθύνοντες του ΑΟ Λουτράκι να αποχωρήσει από την ομάδα και ήδη βρίσκεται σε αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης.

Αποκτήθηκε το περσινό καλοκαίρι από τον Ηρακλή Ψαχνών και φόρεσε φέτος 9 φορές την πορτοκαλί φανέλα.

b1ee6154fc0e9dbc5bb47ca7c492d462_XLΗ πρόσφατη αποχώρηση του Γιάννη Αγοραστού φαίνεται πως ήταν μόνο η κορυφή του παγόβουνου στον Τσικλητήρα και οι εξελίξεις αναμένονται καταιγιστικές μέσα στις γιορτές.

Σύμφωνα με πληροφορίες του sport365.gr, οι Δημήτρης Μικελάτος, Άκης Κωστής και Σταύρος Τουλκερίδης αποτελούν παρελθόν από την ομάδα καθώς ζήτησαν να αποχωρήσουν με τους δυο τελευταίους μάλιστα να παίρνουν την ελευθέρας τους. Ο Μικελάτος είχε ένα τελευταίο ραντεβού με τον Τάσο Καραλή αλλά δεν βρέθηκε λύση οπότε δεδομένη θεωρείται η λύση της συνεργασίας και με τον Αχαιό επιθετικό.

Ο λόγος των αποχωρήσεων δεν είναι άλλος από την οικονομική δυσπραγία της διοίκησης η οποία οδηγεί αρκετούς στην αναζήτηση νέας ποδοσφαιρικής στέγης. Το άσχημο για την ομάδα είναι πως αν δεν υπάρξει λύση η λίστα αναμένεται να μεγαλώσει κι άλλο ενόψει της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου. Το προσεχές διάστημα προβλέπεται ιδιαίτερα “ταραχώδες” στην Πύλο καθώς η κατάσταση δεν έχει αφήσει κανέναν ανεπηρέαστο και οι παίκτες στην πλειοψηφία τους παρουσιάζονται προβληματισμένοι για το μέλλον τους στην ομάδα!

‘Ολα Θα κριθούν από την στάση που Θα τηρήσει η διοίκηση καθώς οι καλές προθέσεις δεν αμφισβητούνται από κανέναν πλην όμως τα λόγια πρέπει να γίνουν πράξη. Άπαντες στο τμήμα βρίσκονται εν αναμονή πληρωμών με την διοίκηση αφήνει μια αχτίδα αισιοδοξίας πως αυτό μπορεί να συμβεί πριν την διακοπή των Χριστουγέννων. Η ομάδα είχε ρεπό την Τρίτη και ουσιαστικά απομένουν δυο προπονήσεις μέχρι να αποχαιρετιστούν για τα Χριστούγεννα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected