Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Λειψία, εδώ είναι Μόναχο! (vid)

C0OnraeUQAAXOTmΣε μια εκκωφαντική επίδειξη για το ποιος είναι το αφεντικό στη Γερμανία, η Μπάγερν Μονάχου επικράτησε 3-0 της Λειψίας και έδειξε ότι δεν έχει όρεξη για… εκπλήξεις, μπαίνοντας στο 2017 στην 1η θέση.

Τη χαρακτήρισαν -και έτσι είναι- η έκπληξη της σεζόν στην Bundesliga. Έφτασαν σε σημείο να πραγματοποιούν συνειρμούς για το αν η Λειψία μπορεί να επαναλάβει ένα επίτευγμα ανάλογο της Λέστερ, ωστόσο δεν ρώτησαν την Μπάγερν Μονάχου που είναι εδώ και χρόνια το αφεντικό στη Γερμανία.

Για αυτό το λόγο οι Βαυαροί έδωσαν την πιο πειστική τους απάντηση εντός αγωνιστικού χώρου και χρειάστηκαν μόλις ένα ημίχρονο για να διαλύσουν τους νεοφώτιστους με 3-0, μπαίνοντας στο 2017 από την 1η θέση.

Μόλις στο 17′ ο Τιάγκο Αλκάνταρα σε κενή εστία, έπειτα από πλασέ του Λεβαντόφσκι που βρήκε το δοκάρι, άνοιξε το σκορ ενώ στο 25′ ο Τσάμπι Αλόνσο έπειτα από τραγικό λάθος των φιλοξενούμενων και εξαιρετική ομαδική προσπάθεια των Βαυαρών έκανε με άψογο σουτ το 2-0, βάζοντας ουσιαστικά τους τίτλους τέλους.

Στο 30′ ο Φόρσμπεργκ λειτουργώντας εντελώς αψυχολόγητα, έκανε ένα πολύ σκληρό τάκλιν στον Λαμ βλέποντας απευθείας την κόκκινη κάρτα, με το τελικό σκορ να διαμορφώνει για την Μπάγερν Μονάχου ο Λεβαντόφσκι από το σημείο του πέναλτι στο 43′.

δείτε βίντεο στο sport-fm.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected