
Σύμφωνα με το sentragoal, από τον Πειραία αναμένεται να φύγουν οι Σιόβας, Μανιάτης, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντίελαρ. Οι τέσσερις Έλληνες θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού σε ομάδες του εξωτερικού και ο Σέρβος αμυντικός χαφ βρίσκεται σε επαφές με την Βοϊβοντίνα.
Ο Σιόβας υπήρχε ενδιαφέρον από αγγλική ομάδα, ωστόσο τον κοιτάει και ισπανική ομάδα. Για τον διεθνή αμυντικό χαφ ο ΑΠΟΕΛ είχε εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του, αλλά τον θέλουν και ομάδες από Ρωσία και Βέλγιο.
Πέρα όμως από τις αποδεσμεύσεις συνεχίζονται τα σενάρια για Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Αγγλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα η «Daily Star» γράφει πως ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς κοιτάει τον Μιλιβόγεβιτς, ωστόσο πρέπει να ανταγωνιστεί το ενδιαφέρον της Βαλένθια.






