Κατηγορίες
Super League 1

Οι πέντε που αποχωρούν από τον Ολυμπιακό!

ÓÉÏÂÁÓ   ÏËÕÌÐÉÁÊÏÓ - ËÅÂÁÍÔÅ (ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ 2012-2013)  SIOVAS  OLYMPIAKOS - LEVANTE (EUROPA LEAGUE 2012-2013)Ο Ολυμπιακός απολαμβάνει την κορυφή της βαθμολογίας και το +9 από τον δεύτερο Παναθηναϊκό και Ξάνθη, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε επαφές ώστε να αδειάσει το μεγάλο ρόστερ της ομάδας, από παίκτες που δεν υπολογίζονται από τον Πάολο Μπέντο. 

Σύμφωνα με το sentragoal, από τον Πειραία αναμένεται να φύγουν οι Σιόβας, Μανιάτης, Τσιμίκας, Βούρος και Ζντίελαρ. Οι τέσσερις Έλληνες θα παραχωρηθούν με τη μορφή δανεισμού σε ομάδες του εξωτερικού και ο Σέρβος αμυντικός χαφ βρίσκεται σε επαφές με την Βοϊβοντίνα.

Ο Σιόβας υπήρχε ενδιαφέρον από αγγλική ομάδα, ωστόσο τον κοιτάει και ισπανική ομάδα. Για τον διεθνή αμυντικό χαφ ο ΑΠΟΕΛ είχε εκφράσει επίσημα το ενδιαφέρον του, αλλά τον θέλουν και ομάδες από Ρωσία και Βέλγιο.

Πέρα όμως από τις αποδεσμεύσεις συνεχίζονται τα σενάρια για Λούκα Μιλιβόγεβιτς. Ο Σέρβος, ο οποίος πραγματοποιεί πολύ καλή χρονιά βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων. Αγγλικό δημοσίευμα και συγκεκριμένα η «Daily Star» γράφει πως ο τεχνικός της Γουέστ Χαμ, Σλάβεν Μπίλιτς κοιτάει τον Μιλιβόγεβιτς, ωστόσο πρέπει να ανταγωνιστεί το ενδιαφέρον της Βαλένθια.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected