Κατηγορίες
Super League 1

Οι τρεις που αποχωρούν από το Περιστέρι

stoitsefΑπό τις εκκαθαρίσεις αρχίζει η διαμόρφωση του ρόστερ του Ατρόμητου για το 2017, καθώς ειδοποιήθηκαν ότι δεν υπολογίζονται για τη συνέχεια της σεζόν οι Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος και Γροντής.

Σύμφωνα με το sport-fm, σε εφαρμογή μπαίνει το πλάνο του Ατρόμητου για τη νέα σεζόν και ειδικότερα ως προς τη διαμόρφωση του ρόστερ, αρχής γενομένης από τους παίκτες που δεν υπολογίζονται.

Συγκεκριμένα, οι Στόιτσεφ, Παπαδόπουλος και Γροντής δεν υπολογίζονται για το υπόλοιπο της σεζόν, με τους δύο πρώτους να μην έχουν αποδώσει σύμφωνα με την ομάδα τα προσδοκώμενα και ο τρίτος να μην έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη της τεχνικής ηγεσίας.

Οι τρεις ποδοσφαιριστές έχουν ειδοποιηθεί ότι θα ήταν το καλύτερο για τους ίδιους να βρουν την επόμενη ομάδα στην καριέρα τους και εξελίξεις αναμένονται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Σε ό,τι αφορά τις προσθήκες, πέραν των δύο μεταγραφών που έχει αποφασιστεί να πραγματοποιηθούν, ο Ατρόμητος θα κάνει ακόμα μία κίνηση που προέκυψε πέραν του αρχικού προγραμματισμού, καθώς ο Παύλος Κυριακίδης αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τον Ηρακλή, έχοντας καταθέσει προσφυγή. Οι Περιστεριώτες έχουν εκδηλώσει ήδη το ενδιαφέρον τους και οι πιθανότητες επίτευξης συμφωνίας είναι πάρα πολλές.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected