Κατηγορίες
Football League

Κισσαμικός – Αιγινιακός 1-0

goal-tserkezosΜε νίκη ολοκληρώνει ο Κισσαμικός τις υποχρεώσεις του στο 2016! Χάρη στο γκολ του Τσερκέζου στο 56ο λεπτό η χανιώτικη ομάδα κατάφερε να υποχρεώσει σε ήττα τον Αιγινιακό με σκορ 1-0 στο Μάλεμε φτάνοντας έτσι στην τρίτη συνεχόμενη νίκη της στην Φούτμπολ Λιγκ.

Ο Κισσαμικός είναι γεγονός ότι έφτασε σε μια δύσκολη και αγχωτική νίκη καθώς ο Αιγινιακός είχε δυο με τρεις τουλάχιστον πολύ καλές ευκαιρίες μέσα στο παιχνίδι προκειμένου να ανοίξει εκείνος πρώτος το σκορ, κάτι που αν γινόταν σίγουρα τα πράγματα θα γινόντουσαν πολύ δύσκολα για τον Σπύρο Μπαξεβάνο και τους παίκτες του. Τελικά, στο 56’ μετά από ένα συνδυασμένο χτύπημα φάουλ από τον Μάριο Μαρτίνεθ και τον Βλάχο, η μπάλα έφτασε στον Τσερκέζο που με ένα δυνατό, ευθύβολο σουτ την έστειλε να “αναπαυτεί” στα δίχτυα της εστίας του Αιγινιακού.

Στις καθυστερήσεις ο Κισσαμικός θα μπορούσε να φτάσει και σε ένα δεύτερο γκολ όταν ο Τιάγκο Σίλβα είχε κεφαλιά στο δοκάρι μετά από γύρισμα του Μίλιτς.

Και αυτό το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και είναι χαρακτηριστικό ότι στο ξεκίνημα έπεφτε χαλάζι, ενώ καθ όλη τη διάρκειά του φύσαγε και έκανε τσουχτερό κρύο.

το φιλμ της αναμέτρησης και περισσότερες φωτογραφίες στο Και αυτό το παιχνίδι έγινε κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες και είναι χαρακτηριστικό ότι στο ξεκίνημα έπεφτε χαλάζι, ενώ καθ όλη τη διάρκειά του φύσαγε και έκανε τσουχτερό κρύο.

Συνθέσεις

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Τσοντάκης, Γκούμας, Ενγκουέμ, Μαρτίνεθ (87’ Σταθάκης), Βλάχος (81’ Τιάγκο Σίλβα), Θέος (72’ Μάντζης), Μίλιτς.

Αιγινιακός (Περικλής Αμανατίδης): Τόλιος, Παπουτσογιαννόπουλος, Πασαλίδης, Λιόλιος, Γιαζιτζόγλου, Μουκίδης (72’ Κυζιρίδης), Πατράλης, Ζούρκος, Ζγκούρη, Φασίδης, Ονουάτσι (72’ Γκατσολάρι).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected