Football League - Μεταγραφές

Ξανά με τα “κυανόλευκα”!

jcoewexvxe53b305642b968Σε συμφωνία με τον Απόλλωνα, στον οποίο επιστρέφει έπειτα από 3,5 χρόνια, ήρθε ο Στράτος Χιντζίδης.

Σύμφωνα με το SDNA, ο Εβρίτης αριστερός μπακ έπειτα από την εξέλιξη αυτή, ήρθε σε συμφωνία με την διοίκηση της ομάδας, προκειμένου να συνεχίσει σ΄αυτή.

O 29χρονος παίκτης που στο παρελθόν έχει αγωνιστεί σε Πολύκαστρο, Ένωση Θράκης Φωκικό, Αναγέννηση Γιαννιτσών, Εορδαϊκό, Πόντιους Κατερίνης, Πανηλειακό, Ηρακλή, Παναχαϊκή, Ολυμπιακό Βόλου και Αγροτικό Αστέρα, επιστρέφει στους «κυανόλευκους», έπειτα 3,5 χρόνια και πιο συγκεκριμένα την χρονιά 2012 -13, όπου και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» πανηγύρισε την επιστροφή της στα μεγάλα σαλόνια.

Στο σημείο αυτό αξίζει να σημειωθεί ότι για τον εν λόγω παίκτη ο Απόλλωνας είχε ενδιαφερθεί και το καλοκαίρι, ωστόσο ο ίδιος προτίμησε να μείνει στους Φαίακες, με συνέπεια να μην προχωρήσει η μεταγραφή του.

Πλέον το μόνο το οποίο απομένει είναι η υπογραφή του συμβολαίου του παίκτη, αλλά και η επίσημη ανακοίνωση της αθηναϊκής ΠΑΕ, προκειμένου να γίνει και επίσημα γνωστή η έναρξη της συνεργασίας των δύο πλευρών.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected