Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Το πρώτο “διαζύγιο” είναι γεγονός!

tsoymagkas-ergotelis2017Ο Τάσος Τσουμάγκας έγινε ο πρώτος παίκτης που έλυσε τη συνεργασία του με τον Εργοτέλη ενόψει της μετεγγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.

Η… αναμόρφωση του Εργοτέλη ξεκίνησε με αποχωρήσεις, με πρώτη από αυτές του Τάσου Τσουμάγκα, ο οποίος έλυσε τη συνεργασία του με τους κιτρινόμαυρους, η διοίκηση των οποίων τονίζει στην ανακοίνωσή της:

«Ο ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Τάσο Τσουμάγκα. Τον ευχαριστούμε για την προσφορά του και του ευχόμαστε υγεία και καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Ο Τσουμάγκας αποκτήθηκε ως βασική λύση για το αριστερό άκρο της άμυνας, όπως και ήταν καθώς αγωνίσθηκε βασικός σε επτά αγώνες πρωταθλήματος, ενώ ήταν ο παίκτης που έβαλε το γκολ στον αγώνα με τον Ηλυσιακό στο 94’ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Παρόλα αυτά η συνολική του παρουσία δεν είχε αφήσει ικανοποιημένη τη διοικητική, αλλά και τεχνική ηγεσία του Εργοτέλη και έτσι αποφασίσθηκε η λήξη της συνεργασίας. Η εξέλιξη αυτή, οδηγεί στη δεδομένη πλέον απόκτηση ποδοσφαιριστή για τα αριστερά της αμυντικής γραμμής της κρητικής ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected