Κατηγορίες
Football League - Μεταγραφές

Επιστροφή στις…ρίζες!

Gourtsas_2009_1_30_19_5_43_bΈπειτα από τέσσερα χρόνια στα οποία φόρεσε με μεγάλη επιτυχία τη φανέλα των Παναχαϊκής, ΑΕΛ, Τυρνάβου και Αιγινιακού, ο Δημήτρης Γκούρτσας επιστρέφει στον Πανσερραϊκό!

Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος για τη συγκεκριμένη εξέλιξη και δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του, γράφοντας σχετικά στο προφίλ του στο facebook.

Αναλυτικά :

“Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από αυτό που αισθάνομαι αυτή την στιγμή… Να παλεύεις, να ονειρεύεσαι και τελικά να καταφέρνεις αυτό που τόσο πολύ επιθυμείς!! Αυτό ειναι για μένα το να επιστρέψω στο σπίτι μου, στην ομάδα που μεγάλωσα και με ανέδειξε επαγγελματικά. Σας ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη που μου δείχνετε. Θα κάνω τα πάντα για να σας το ανταποδώσω!! Δεν θα μπορούσα να μην αναφερθώ στη ομάδα που αγωνιζόμουν τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Ευχαριστώ πολύ την οικογένεια του Αιγινιακού. Πέρασα πολύ όμορφες στιγμές με πιο έντονη την άνοδο την προηγούμενη χρονιά. Εύχομαι ότι καλύτερο για την συνέχεια. Χρόνια Πολλά και Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο… Εύχομαι υγεία και ευτυχία σε ολους…!!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected