Super League 1

Ίσως και εντός του 2016 οι αποχωρήσεις των τριών!

  ≈― ’―Ν - –ΥΝ‘ΝΆ…Ν” KERKIRA - PLATANIAS (SUPERLEAGUE 2016-2017)Tρεις -τουλάχιστον- ποδοσφαιριστές του Πλατανιά αναμένεται να αποχωρήσουν εντός του επομένου διαστήματος. Σύμφωνα με ρεπορτάζ των “Χανιώτικων Νέων” ο Θανάσης Τσουράκης (φωτ) φαίνεται ότι θα συνεχίσει την καριέρα του στον Κισσαμικό.

Σύμφωνα με το athlitiko.gr, δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι ο “Γερμανός” δεν θα είναι το 2017 στον Πλατανιά και θα αποχωρήσει. Επίσης υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ακόμα δύο επιθετικογενείς παίκτες, ο Ηλιάδης και ο Ντιλαβέρ που έχουν παίξει εξάλλου ελάχιστα μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα και δεν δείχνουν ότι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα.

Σίγουρο μπορεί να θεωρείται ότι ο Πλατανιάς ψάχνει τουλάχιστον ένα παίκτη για την επιθετική του γραμμή και έναν ακόμα εξτρέμ, τη στιγμή που ο Γιακουμάκης παραμένει σε κάθε περίπτωση στην ομάδα μέχρι το καλοκαίρι παρά την συμφωνία που υπάρχει με την ΑΕΚ.

Με μια πρώτη εκτίμηση, οι μεταγραφές τον Πλατανιά θα μπορούσαν να φτάσουν τις τρεις ή και να τις ξεπεράσουν, αφού πολλά θα εξαρτηθούν από το τι θα γίνει με τους Γκνιάτιτς και Μπανανά που είναι επίσης γεγονός ότι “αρέσουν” και άρα είναι υποψήφιοι για μεταγραφή.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected