Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Το αναλυτικό πλάνο για τις μεταγραφές και τις αποδεσμεύσεις

9063df0b1b4d9d96fd7fea653ac618e5_LΗ ομάδα της Παναχαϊκής είναι άνετα πρώτη στον όμιλό της στη Γ’ Εθνική με την ολοκλήρωση του 2016.

Δεν καταλαβαίνει από έδρες και δυσκολίες καιρών ή ταξιδιών. Λογικά θα ανέβαινε χωρίς προβλήματα στη μεγαλύτερη κατηγορία, ακόμα και να έπαιζε με την ενδεκάδα Κυπέλλου σε όλα τα ματς πρωταθλήματος. Αυτό όμως δε σημαίνει πως πρέπει να αναπαυθεί και να μην ενισχυθεί για το δικό της καλό και το μέλλον της την επόμενη σεζόν.

Όπως αναφέρει το patragoal, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ξέρουν πολύ καλά που υπάρχει κενό στο ρόστερ και φαίνεται πολλές φορές καθαρά και κατά τη διάρκεια των αγώνων. Παραδείγματος χάριν, από την 3η κιόλας αγωνιστική καθιερώθηκε στόπερ ο Λουμπαρδέας που η κλασική του θέση είναι στα χαφ. Από την αποδέσμευση του Αθανασόπουλου, δεν υπάρχει 3ο καθαρό φορ και αν (χτύπα ξύλο) τραυματιστεί ένας εκ των Σιαλμά ή Μωραΐτη δεν υπάρχει λύση. Όλα αυτά οι αρμόδιοι στους «κοκκινόμαυρους» τα ξέρουν πολύ καλά και έχουν ήδη γίνει οι κινήσεις τους, αθόρυβα και μεθοδικά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Match», η Πατρινή ομάδα έχει ήδη συμφωνήσει με έναν αρκετά έμπειρο μέσο, που αγωνίζεται ως «10άρι» πίσω από τον επιθετικό και μπορεί να δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Είναι δεδομένο πως θα γίνει κίνηση και για ένα μπακ, καθώς οι Αδαμόπουλος και Βλάχος έχουν ως μπακ-απ μόνο τον Τσαφταρίδη. Επίσης, έχοντας ως δεδομένο ακόμα 2-3 αποδεσμεύσεις ή δανεισμούς, το ρόστερ θα χρειαστεί ενίσχυση σε συγκεκριμένες θέσεις ώστε να γίνει και πάλι ευέλικτο γύρω στους 25 με 26 παίκτες.

Φυσικά, όποια μεταγραφή και αν γίνει, το ιδανικό θα ήταν να γίνει μέχρι τις πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, ώστε να μην χρειαστεί πολύς καιρός για να προσαρμοστούν. Αναμένουμε ανακοινώσεις σύντομα, λοιπόν, ακόμα και μέσα στην εβδομάδα.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected