Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Τίτλοι τέλους για τον…Mr γκολ!

13686678_10208511123329736_1128622117636175183_nΤην πόρτα της εξόδου θα διαβεί ο Δημήτρης Γαϊδαρτζής!

Σύμφωνα με το sportdama.gr, ο έμπειρος σέντερ φορ ενημερώθηκε επίσημα σήμερα ότι δεν συμπεριλαμβάνεται για την συνέχεια στα πλάνα του Παναγιώτη Τζαναβάρα. Ωστόσο την προοπτική της αποχώρησης του από τη Δόξα Δράμας την έμαθε από παράγοντα άλλης ομάδας ο οποίος τον κάλεσε να ενισχύσει την δική του ομάδα, μέσα στις ημέρες της διακοπής των Χριστουγέννων, γεγονός που τον φέρει αρκετά ενοχλημένο.

Το πώς το δέχθηκε ο ίδιος αντικατοπτρίζεται μέσα στην ανάρτηση που έκανε πριν λίγες ώρες μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook όπου αναφέρει τα εξής:

«Τελικά ότι αρχίζει ωραίο δεν τελειώνει με πόνο αλλά με πίκρα………..ήτανε ένας ωραίος ενάμισης χρόνος αλλά τελικά δεν ήταν αρκετά αυτά που πρόσφερα σε αυτήν την ομάδα για κάποιους…..κάποιοι παίζουν με το όνομα κ κάποιοι με την ψυχή τους…..ευχαριστώ πάρα πολύ τους συμπαίκτες μου… Και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο κόσμο της Δράμας που με στήριξε…εύχομαι στην ομάδα να ανέβει κατηγορία γιατί το αξίζει και εύχομαι κάποιοι άνθρωποι να ανοίξει το μυαλό τους για να μπορέσουν να τη βοηθήσουν να πετύχει το στόχο της γιατί αυτό της αξίζει»….

Περισσότερες προσθήκες τις επόμενες μέρες

Η αποφασιστικότητα του μεγαλοχορηγού της Δόξας Γιάννη Μπύρου να ενισχύσει το έμψυχο υλικό της Δόξας προκειμένου η ομάδα να κατακτήσει τον στόχο της ανόδου είναι κάτι παραπάνω από δεδομένη και φαίνεται από τις συνεχόμενες κινήσεις του ίδιου και των συνεργατών που συνεχίζουν τις στοχευμένες αναζητήσεις τους στο μεταγραφικό παζάρι.

Κινήσεις που θα προχωρήσουν τις επόμενες μέρες με την απόκτηση ακόμη, τουλάχιστον τριών ποδοσφαιριστών. Τακτική που όπως φαίνεται πολύ καθαρά έχει μεγάλη απήχηση στον κόσμο της ομάδας που με αγωνία περιμένει να μάθει τα επόμενα μεταγραφικά αποκτήματα της δραμινής ομάδας.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected