Football League

Παραίτηση και άμεση ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας!

SPANOS

Μόνο η επίσημη ανακοίνωση απομένει για την πρόσληψη του Δημήτρη Σπανού στον πάγκο του Παναιγιαλείου.

Σύμφωνα με το sportfmpatras, ο Αιγιώτης τεχνικός επιστρέφει μετά από έξι χρόνια στον Παναιγιάλειο αφού είχε αποχωρήσει στις 12 Δεκεμβρίου 2010 μετά από ήττα στον Βύζαντα.

Αύριο θα κάνει την πρώτη του προπόνηση και ντεμπούτο θα κάνει την Τετάρτη στο εντός έδρας παιχνίδι με την Λαμία, στον πάγκο της οποίας βρέθηκε πέρυσι για το δεύτερο μισό της Football League.

Τέλος οι Βόκολος και Σανδραβέλης

Λίγη ώρα πριν, ο Λεωνίδας Βόκολος αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία του Παναιγιαλείου. Ο έμπειρος τεχνικός υπέβαλε σήμερα την παραίτηση του από τον πάγκο της Αιγιώτικης ομάδας επικαλούμενος προσωπικούς λόγους.

Εκτός του νεαρού τεχνικού, παρελθόν αποτελεί και ο Δημήτρης Σανδραβέλης, ο οποίος ώρα με ανάρτηση του στην προσωπική του ιστοσελίδα, γνωστοποίησε την αποχώρηση του από την Αιγιώτικη ομάδα.

Αναλυτικά :

Πριν  από λίγο έκλεισε ένας μεγάλος κύκλος 12 χρονών για εμένα!!μέσα σε αυτό το διάστημα ένοιωσα πάρα πολύ όμορφα συναισθήματα και τα περισσότερα από αυτά ήταν χαράς!θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω όλους όσους μου στάθηκαν κ ήταν δίπλα μου,την οικογένεια μου,τον κύριο ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΛΛΑ για την πολύτιμη βοήθεια του! και πάνω από όλα τον φίλαθλο κόσμο του Αιγίου. Εύχομαι ότι καλύτερο για την ομάδα!

Τίποτα δεν τελείωσε!Ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ θα’ναι πάντα στην καρδιά μου και αυτό δεν θα αλλάξει. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΟΛΥ ΟΛΟΥΣ!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected