Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Βρέθηκε ο αντικαταστάτης του Παπαδόπουλου!

62a4a9c0a74da8a52387d26b7c7c882e_XLΟμάδα που διεκδικεί την παραμονή σε ένα πρωτάθλημα θα πρέπει στα πρωταρχικά της σχέδια να είναι η θωράκιση της αμυντικής γραμμής που θα ξεκινάει από τη στελέχωση ενός δυνατού ράστερ με πρώτη και καλύτερη θέση εκείνη του τερματοφύλακα.

Στη Θύελλα Ραφήνας είχαν προνοήσει το καλοκαίρι με την απόκτηση του Βασίλη Παπαδόπουλου και την παραμονή του Γιώργου Πάντου.

Σύμφωνα με το stoplekto, η αποχώρηση του πρώτου δεν άφησε πολλά περιθώρια στη διοίκηση Λουκάτου που θα έπρεπε άμεσα να κινούνταν για την απόκτηση ενός πορτιέρο έμπειρου που να γνώριζε τη φιλοσοφία της κατηγορίας αλλά και της ομάδας.

Ως εκ τούτου αποφασίστηκε η επιστράτευση του Φάνη Κατσιούλη που μετά από 1,5 χρόνο απουσίας επιστρέφει στο σύλλογο της Ανατολικής Αττικής με στόχο να βοηθήσει στην προσπάθεια που καταβάλει στον 4ο όμιλο.

Ο πρωταθλητής ΕΠΣΑΝΑ με τη φανέλα των ‘λιγνιτωρύχων ήρθε σε συμφωνία με την “πράσινη” διοίκηση και αυτό που απομένει είναι η επίσημη τοποθέτηση του συλλόγου. Ο Κατσιούλης γνωρίζει αρκετά καλά τη σημασία της πίεσης σε μια ομάδα αφού δεν θα πρέπει να παραλειφθεί το γεγονός ότι έχει κατακτήσει τα τελευταία δυο χρόνια πρωτάθλημα και Κύπελλο ΕΠΣΑΝΑ με τους Ραφηνιώτες και πέρυσι το Κύπελλο ΕΠΣΑ με τη φανέλα του Χαλανδρίου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected