Γ Εθνική / Τοπικά - Μεταγραφές

Όλα έτοιμα να κατηφορίσει στο Ηράκλειο!

nikolakakis-manolisΟ Μανόλης Νικολακάκης αναμένεται να είναι η τρίτη μετεγγραφή του Εργοτέλη για τη χειμερινή περίοδο.

Σύμφωνα με το grandsport, ο 25χρονος δεξιός οπισθοφύλακας τα έχει βρει σε όλα με την κρητική ομάδα και το μόνο που απομένει για να ενταχθεί σε αυτή είναι να μείνει ελεύθερος από τα Τρίκαλα.

Γεννημένος στις 19 Φεβρουαρίου 1991 ο Νικολακάκης έκανε τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στο ποδόσφαιρο με τη φανέλα του Λεβαδειακού, όπου μεταπήδησε από την ομάδα Κάτω των 20 της οποίας ήταν μέλος, το 2011. Με τους Βιωτούς είχε 30 εμφανίσεις μέχρι το 2015, όπου πήρε μετεγγραφή για την Επισκοπή.

Από την ομάδα του Ρεθύμνου μετακινήθηκε στη Λάρισα της οποίας ήταν βασικό στέλεχος στην πορεία ανόδου που είχε από τη Football στη Super League. Το καλοκαίρι μεταπήδησε στα Τρίκαλα όπου αγωνιζόταν μέχρι τώρα, χωρίς όμως να συνεχίζει την καριέρα του στην ομάδα της Θεσσαλίας.

Ο Νίκος Ουσταμπασίδης έδωσε την έγκρισή του και αμέσως η διοίκηση του Εργοτέλη κινήθηκε για την απόκτησή του, όπου και ήρθε σε συμφωνία μαζί του. Η μετεγγραφή αναμένεται να ολοκληρωθεί τυπικά μόλις πάρει ο Νικολακάκης την «ελευθέρας» του από τα Τρίκαλα, ενώ με τη νέα του ομάδα θα μπορεί να αγωνιστεί από τις 15/1 και μετά, οπότε και συμπληρώνεται ένας μήνας από την τελευταία του συμμετοχή στη Football League.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected