Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Σαν πήρε φόρα…

C1MGYHiXUAACdsWΗ Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε της Γουέστ Χαμ και συνέχισε από εκεί που σταμάτησε το 2016

Οι “κόκκινοι διάβολοι” υποδέχτηκαν το 2017 με τον καλύτερο τρόπο. Πέρασαν από την έδρα της Γουέστ Χαμ με 2-0, αυξάνοντας το νικηφόρο σερί στο πρωτάθλημα, στους έξι αγώνες, ενώ έχουν να ηττηθούν εδώ και 13 παιχνίδια, σε όλες τις διοργανώσεις.

Το πρώτο μέρος, ξεκίνησε με… παρατράγουδα, όταν στο 15′ ο Φεγκουλί αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, με τους γηπεδούχους ν=α διαμαρτύρονται, θεωρώντας υπερβολική την απόφαση του διαιτητή.

Στη συνέχεια και συγκεκριμένα στο 35′, οι φιλοξενούμενοι έχασαν σπουδαία ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ. Αρχικά, ο Βαλένσια δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, με τον Ράντολφ να τον νικάει, ενώ έπειτα ο Λίνγκαρντ σε άδεια εστία, έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Συνθέσεις

Γουέστ Χαμ: Ράντολφ, Νόρντβεϊτ, Γουίνστον Ριντ, Ογκμπόνα, Κρέσγουελ, Κουγιατέ (82′ Εντιμίλσον), Πέδρο Ομπιάνγκ, Φεγκουλί, Αντόνιο, Παγέτ (69′ Άντι Κάρολ), Λανσίνι (88′ Αντρέ Αγιού).

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Βαλένσια, Φιλ Τζόουνς, Ρόχο, Νταρμιάν (46′ Μάτα), Κάρικ, Αντέρ Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (58′ Ράσφορντ), Μχιταριάν (65′ Σμόλινγκ), Ιμπραχίμοβιτς.

δείτε βίντεο ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected