Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Έπιασε τη δεύτερη θέση με ανατροπή!

poailisiakospanigiriΜε το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 4ο όμιλο της Γ΄Εθνικής για το 2017 ο Ατσαλένιος, ο οποίος κέρδισε με 3-1 τον Ηλυσιακό στο Ατσαλένιο σε εξ΄αναβολής παιχνίδι για την 12η αγωνιστική.

Η ομάδα του Β. Κρασανάκη παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 8΄με τον Ιωάννου να κάνει το 0-1 με ωραίο σουτ, δεν επηρεάστηκε και ισοφάρισε σχεδόν άμεσα στο 19΄όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου ο Αραβιάκης με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-1.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΟΑ ήταν κυρίαρχος του αγώνα και με τρομερή εκτέλεση φάουλ του Τριανταφύλλου στο 43΄έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενος με 2-1.

Στο δεύτερο μέρος το παιχνίδι άνοιξε αρκετά με τις δύο ομάδες να παίζουν ελεύθερο ποδόσφαιρο και να έχουν αρκετές καλές στιγμές στο ματς Παρόλα αυτά ο ΠΟΑ κατάφερε να «κλειδώσει» τη νίκη του στο 91΄όταν ο Αμπντουραχμάνι σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα μετά από γύρισμα του Σακλαμάκη.

το φιλμ της αναμέτρησης στο mpalakritis.gr

Συνθέσεις

Ατσαλένιος : Γιαγκιόζης, Καρβελάς (81΄Αμπντουραχμάνι), Ρουμπάκης (90΄Σακλαμάκης), Χαρίτος, Αραβιάκης, Σταθόγλου, Φραγκιαδάκης, Πετράς, Γενιτσαρίδης, Μπουτσάκης (93΄Βρετός), Τριανταφύλλου.

Ηλυσιακός: Σηφάκης, Γραμάτικας (53΄Βουτσιώτης), Ρόπας, Πιπίνης, Κωνσταντόπουλος, Σαμιώτης, Τσινάς (59΄Αμανατίδης), Μέξης, Ιωάννου, Θαναηλάκης, Μάλσι (73΄Κάλφας)
moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected